Løwén

Reklame* (modtaget ved en event** – en solskinsdag i sommers)

Løwén

Nogle gange holder jeg fri fra bloggen – sådan helt fri. Så når jeg ikke at skrive om de produkter, der bare sådan glider ind i mit daglige hverdagsrepetoire af gode produkter. De bliver glemt, fordi der så kommer noget nyt, noget nyt jeg skal lege med, teste og bliver forelsket i. Jeg indrømmer, at det er sådan med Løwén. Jeg har lavet videoer til jer, hvor jeg har brugt Løwén- mascaraerne, og jeg har Snappet og vist jer dem på IG. I har købt dem, og meldt positivt retur. Tak venner. Jeg har bare aldrig fået skrevet om Løwen. Det gør jeg nu.

Løwén er dansk

På deres hjemmeside står der lidt om baggrunden for Løwén. Vi mødte de to grundlæggere af Løwén til eventet, kære, unge mennesker med en drøm.

Sorte mascara’er

Er der ikke nok sorte mascara’er på markedet Ibbe? Jo, det er der vel. Dog er vi mange, der altid leder efter lige den eller de mascara’er, der kan det helt rette for vipperne. I har læst om mascara’er herinde mange gange. Det vil I altid kunne finde info om, for jeg kan godt lide at lege med forskellige af slagsen.

Løwén’s tre mascaraer

Løwén har indtil videre lanceret tre mascara’er og en øjenmakeupfjerner (som jeg endnu ikke har prøvet). Der er;

Beyond mascara, der giver buede vipper. Den kurvede børste fanger og løfter vipperne, og er derfor helt ideel til at opbygge, give volume, så der nemt opnås et intenst look.

Beyond mascaraen indeholder biotinoylkompleks, der virker som en serum på vipperne.

Kombinationen af blandt andet Arganolie, Vitamin E og Biotinoyl styrker og plejer vipperne ved at tilføre ekstra vitaminer og mineraler.

Kr 179,95

GULD-mascara’en er den mest styrkende af de tre. Det gode er, at den IKKE smitter af, så når den er tørret op, bliver den på hele dagen.

Unique mascara skaber  skaber fylde. Den smalle børste er dejlig nem at bruge, og fantastisk til at lægge uendelige lag, uden at den tynger vipperne – det er ret fedt. Med få strøg kan den skabe smukke vipper.

Kombinationen af blandt andet Jojobaolie, Vitamin B5 og Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract styrker og plejer vipperne.

kr 149,95

Unique mascaren er den mest hverdagsagtige-mascara, som mange vil elske, da børsten er så lige til at gå til, og meget nem at arbejde med.

Perfection mascara giver lange, slanke vipper. Børsten sørger for at skille og definere vipperne helt ubesværet. Spidsen på børsten separerer de fineste vipper.

Kr 149,95

Perfection mascara er den af de tre med den sjoveste børste med en tut i enden, ellers minder den meget om Unique på indhold.

** billeder fra eventet taget af Løwén

Min favorit

Altså jeg er allermest til guld, Beyond. Dog har jeg brugt de andre to også, og især den med den sjove børste med dutter i enden, som jeg bruger, når jeg vil have lange, flotte vipper. Hvis I skal prøve en af dem, så synes jeg I skal starte med BEYOND.

Hvorfor Løwén?

Hvorfor ikke? Om I bruger Nilens jord eller Shiseido, Rubinstein eller Maybelline? – så kan I roligt kaste jer ud i projekt Dansk mascara fra et (endnu) lille dansk firma – et nicheprodukt. Jeg er en forbrugertype, der gerne selv vil handle af hjertet. Jeg havde måske aldrig hørt om Løwén, hvis ikke jeg var blogger, men jeg ville have undersøgt det, når jeg fandt ud af, at det var dansk, produceret i Italien og fremstillet af ordentlige råvarer.

Hvis I får lyst til at prøve en af deres mascarer, så kan I købe dem på deres egen hjemmeside. 

3 Comments
  1. Hvor kan man købe madvaren?? Jeg har fået en for noget tid siden og trænger nu til en ny.. men har googlet forgæves

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>