Lyserød oktober starter imorgen 

Lyserød oktober starter imorgen

Nogen får nok før det starter

Nogen kan aldrig få nok af lyserød

Nogen går ALL In fra 1.oktober

Jeg vil altid gå ind for Pink Ribbon-kampagnen, men i år går jeg ikke ALL in. Sidste år samlede jeg ind via Kræftens Bekæmpelse (cancer.dk) og jeg lavede kampagne med tre andre bloggere, hvor vi fortalte om Beauty-produkter, der donerer x-antal kroner til kræft-forskning ved køb af et produkt. Vi lavede Pink Torsdag. Det gør jeg ikke i år. Der er to grunde dertil; 1 – jeg er stadig selv i recovery-fasen efter min store kamp mod min sygdom (der ikke er cancer, jeg ved det, men den er også mean shit!) i sommeren 2015, så jeg bruger tiden – min tid, på meget træning og genoptræning, og mindre tid på bloggen 2 – jeg skriver om udvalgte produkter, vi kan støtte med ved at købe dem, og jeg støtter på min egen måde med donationer ved bla at shoppe HER

Hvert år køber jeg også denne håndcreme, den er derude nu:
Limited Edition BCA Hand Relief™ Moisturizing Creme kr 280 (I Sephora eller HER)

Dette års limited-edition Breast Cancer Awareness Hand Relief™ Moisturizing Creme byder på den lækre Shampure™ aroma for at berolige sanserne alt imens den dejlige håndcreme indhyller hænderne med forkælende pleje. Den rige, nærende creme er fyldt med fugtgivende planteekstrakter, vitaminer og exfolierende frugtsyrer, så tørre, ru hænder bliver mærkbart blødere og glattere. Den virker, og giver ro – og gode energier…

Hvordan har I det med Pink oktober? Køber I støtterarmbånd og produkter? Donerer i anonymt? Gider I den ikke?

Lad os tage en snak herinde om Pink Oktober, der som sagt, skydes igang imorgen …

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.