Lyserøde fine sager fra Origins – Original Skin™

 

s1843093-main-lheroLyserøde fine sager fra Origins – Original Skin

ORIGINAL SKIN ™ ESSENCE LOTION WITH DUAL-FERMENT COMPLEX

Original Skin™ Essence Lotion er den nyeste “baby” hos Origins. Origins er også hoppet med begge ben i K-beauty-trenden. De vil også have, at vi bruger essens. Jeg er selv en gammel kone, der ikke altid husker at bruge essens. I kender det, vanens magt. “Jeg plejer” er ikke død herhjemme i hvert fald. Men når jeg husker det, så gør det mig godt – og huden glad – den får sit gode fugtbad…

At få en hud fuld af glød og masser af fugt, er essentielt for mange af os beautynørder. Hvis huden af nok fugt, er velplejet, så SER den flottere ud – med mere glød.

Denne lyserøde serie er ideel til de der Millennials (dem  i 20’erne), men jeg synes alle enhederne i serien er skønne – også. Så vil jeg skide på, at jeg snart bliver 46 år. BUM.

Jeg er vild med både masken, serum og den nye essens.

Inspireret af den populære koreanske skønhedstrend, der udnytter styrken i gærede ingredienser til at levere effektive hudplejeresultater, er Original Skin™ Essence Lotion udviklet med et kraftfuldt Dual-Ferment Complex, der holder huden strålende og sund. Melasse og phytosphingosine sørger for at afstresse huden, booste hudtonen og øge klarheden. Original Skin™ Essence Lotion absorberes hurtigt og føles let på huden og efterlader en oliefri fugt for at blødgøre og lindre.

Original Skin™ Essence Lotion with Dual-Ferment bruger Kastanjefrø-ekstrakt til forsigtigt at forfine huden og give en fornyet babyblød konsistens. Disse to elementer arbejder stærkt sammen med de vigtigste ingredienser Canadisk Piletræsurt og Persisk Silketræ for at skabe en kraftfuld-lotion, der øger fugtniveauet, synligt minimerer porerne og booster hudens udstråling.

En æterisk olieblanding af grapefrugt, lavendel, geranium, rose,  kamille og salvie opfrisker sanserne. OG der får de mig med Original Skin-serien (duften er sublim) – og at det hele er lyserødt. I LOVE IT.

IB TIP: Brug Original Skin™ Renewal Serum sammen med essensen.

IB TIP 2: Få en prøve på masken asap. Den er så dejlig.

IB TIP 3: Køb serien i julegave til alle – også gamle som mig. Det er så fin en lille serie fra Origins. Gode priser. Der findes en fin gaveæske – jeg kan anbefale – SE HER.

Original Skin™-serien indeholder en innovativ blanding af naturlige ingredienser, der forfiner hudens struktur, giver glød, mindsker porer og holder huden velfugtet.

HVORDAN BRUGES EN ESSENS: Dup på ren hud med fingrespidserne morgen og aften kom serum på efterfølgende og så anden  pleje.
PRISER:

Original Skin™ Essence kr 210 for 150ml

Original Skin™ Serum kr 395 for 50 ml

Original Skin™ Maske kr 195 for 100 ml

origins_sku_0lxh01_500x625_0-png

skaermbillede-2016-11-26-kl-18-01-17

2 Comments
  1. Åh ja, den havde jeg jo helt glemt. Jeg trænger til glød 🙂
    Ønsker rigtig glædelig 1. søndag i advent 🙂

  2. Glædelig 1. advent, og tak for endnu et tip til ønskesedlen. Jeg springer straks afsted efter en prøve :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.