Lyserøde oktober, hvad kan du byde på?

Reklame

Lyserøde oktober, hvad kan du byde på?

Fra Lauder-huset er der altid fuldt lyserødt hus. Jeg vil gerne starte med dét produkt, som jeg bla vil anbefale jer at støtte med. Der er tale om 50 ml vaskeægte effektiv serum, der kan tåles af rigtig mange. Ved daglig brug har denne serum en synlig effekt på huden. Det er og bliver en af mine absolutte yndlings-serum’s. Jeg har kendt den brune flaske igennem hele mit beauty-liv, for da jeg var ung (og arbejdede i Matas), var det bare dén serum, der gav bonus for pengene. Så den investerede jeg i…

Lige nu er den iklædt pink, som betyder at ALLE de penge dén flaske i køber koster, går UBESKÅRET* til brystkræft-forsknings-projekter (Støt Brysterne).

For hvert køb af dette produkt, vil Estée Lauder donere:

  • til Kræftens Bekæmpelse – hele donationen* går til Støt Brysterne
  • donation per køb: 100% af beløbet ex moms* = 680 kr.
  • Start- og slutdato: 2-31. oktober 2018 (limited edition)
  • alle kampagne-produkter sælges fra Lauder’s egen hjemmeside (Origins’ og Clinique’s fra deres)

Om Advanced Night Repair samt den fine nøglering

Med Advanced Night Repair boostes huden i dybden, og frem kommer den flotteste glød, og fine linjer forsvinder. Den er superdrøj, og er yderst behagelig at arbejde med. Den kan kombineres med andre mærkers hudpleje.

Estée Lauder Companies har støttet brystkræftsagen igennem 26 år.

#TimeToEndBreastCancer

#BCRF

En nøglering til ære og støtte for kampen mod brystkræft

Baseret på årtiers DNA-Forskning og Chronobiologi har Lauder både en fortidens serum og en fremtidens serum i Advanced Night Repair

Ny ChronoluxCB™ Teknologi sørger for en aktivt udrensende proces, der renser cellerne for affaldstoffer i løbet af natten. Den forebygger skader fra alle negative miljøpåvirkninger så som ozon, forurening, blåt lys og UV stråler. Hyaluronsyre skaber fundamentet for et tæt net, så hudens fugtdepoter ALTID er fyldte. Huden føles blødere, mere gennemfugtet, mere ensartet og syner mere frisk. God til alle hudtyper. Den er uparfumeret, oliefri, ikke-aknegent, dermatologisk og oftalmologisk testet. Kan bruges helt op omkring øjnene. Kommer i en flaske med en rigtig god pipette.

Den flotte pink nøglering vil jeg bruge til julegave til en ven, der elsker sådan noget fancy pink noget. Hun bliver så glad. Jeg vil selv bruge den lækre serum, og jeg har savnet den. Der er til cirka 4-6 måneders forbrug i flasken (ved brug hver aften).

Når I støtter

Jeg er hel med på, at kr 850 er mange penge. Hvis pengene I giver ud til en lækker serum til jer selv, OGSÅ SKAL GØRE EN FORSKEL for andre, er dette en oplagt mulighed. Da jeg købte den sidste år (og fik en af Lauder – ja så jeg havde to), gav jeg den ene til en veninde, der havde en hård tid i livet dengang. Jeg nød at bruge min serum, og hun elskede at bruge sin – og følte sig elsket – og hun vidste, pengene jeg havde brugt på hendes gave, gjorde en forskel – det hjalp også hende…

Sammen er vi stærke.

Blær med sløjfe og mening kan også købes på Lauder’s hjemmeside

 

***Vigtig viden: Lauder har sendt mig nogle links. Det er dem, jeg har brugt ved de LINKS, der er sat ind, hvor I kan shoppe Advanced Serum. 

*EX moms

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>