Lyserødt forår venter  

Lyserødt forår venter

De siger, at vi får lyserød storm om lidt. De siger, at vi alle kommer til at gå med lyserødt. Lyserødt forår venter. Det ændrer ikke nogen hjemme hos mig. Jeg er jo fru lyserød – både i tøj – makeup og små nips i hjemmet.

Jeg fik lyst til at dele lidt lyserødt med jer. Bare sådan lidt både nyheder og gamle sager herhjemme. Måske bliver I inspireret til også at byde farven lyserød indenfor…

LYSERØD INSPIRATION

  • APIVITA læbepomade – som jeg købte gennem Jans søde kolleger (vores venner), der tog nogle med hjem for mig fra Grækenland sidste år i maj. Det er den sidste, jeg har af dem, jeg købte. Jeg elsker de her læbepomader fra APIVITA. Varm anbefaling herfra, hvis I ser dem ude i verden.
  • Clarins nyhed Silver Rose single øjenskygge. Jeg er så glad for den. I har set den omtalt HER før.
  • Ciaté mini lak Iced Frappe. Denne fine farve (der ikke er lyserød, men er i samme tone/genre) har jeg godt nok genkøbt mange gange – senest i England gennem en hundeveninde.
  • Essence Nail Polish Corrector pen købt i Tyskland – anbefalet af Charlotte – købt af Nanna – til ingen penge – og den er genial- og helt ligeså god som de dyreste herhjemme…
  • Lakshmi lipgloss # Pearly Pink 02 – nam nam. Øko lækker lipgloss til kr 195
  • Kure Bazaar Nyhed Lily Rose – elsker bare Kure Bazaar lakker. Denne her har jeg fået sendt til test. Kure Bazaar lancerer nye fine lyserøde lakker dette forår. Lily Rose er en af farverne. I am in love. Køber normalt SELV mine Kure Bazaar-lakker hos Green Skin på Gl.Kongevej.
  • Isadora Topcoat – en topcoat, som jeg har genkøbt, da jeg elsker penslen – og den lynhurtige tørretid. Kr 85 – drøj og nem at arbejde med.

MODERNE

Jeg har set nogle af forårsnyhederne derude allerede, TØJET. Jeg er så forelsket. Jeg har ikke penge til nyt tøj, så jeg kan drømme mig til det, og ønske mig lyserød mode, men jeg har allerede masser af lyserødt makeup, så dér kan jeg i hvert fald være “moderne”…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.