M2Beauté julegaveæskens vinder er fundet


Jan skrev over 400 navnesedler. Jan trak en vinder. Op trak han en vinder – éen vinder – af M2Beauté julegaveæsken, der kun forhandles HER. Til alle Jer der ikke vandt, sæt M2Beauté Lashes på ønskesedlen nu. Fortæl at den fås i Magasin. I bliver så glade for resultatet – smukke, mørke,  lange og tætte vipper.

Vinderen blev L O N N I E  L U N D. Tillykke Lonnie. Vil du asap maile mig (heidiankersen@gmail.com) din postadresse? – så skal jeg sørge for at M2Beauté Lashes i smuk gaveæske kommer hjem til dig asap.

HER kan I læse, hvorfor jeg er vild med M2Beauté.

Tak til alle der deltog og likede – og legede med. Jeg lover Jer, at selvom Ibbyheart ikke har en julekaldender i år – så er det stadig stedet, hvor der foregår hygge, forkælelses-fest og julestemning. Jeg lover Jer, at I ikke bliver skuffede…

Stort knus og god weekend venner fra

Jan the Bambiman & Ibbe

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.