Mac Cosmetics SS 16 – og jeg var der


Makeup trends SS16 – Mac Cosmetics

MAC Director, Baltasar Gonzales Pinel har været i byen. Åh, en dejlig mand. Jeg elsker passionerede mennesker, der udfører arbejde, der gør mennesker glade. Der udfører arbejde, der inspirerer og åbner hjertet. Sådan et menneske er Baltasar. Med humor, stor indsigt og værdighed tog han København med storm, og tog os igennem trends og tendenser for forår og sommer 2016 (SS16) i modebilledet og i makeupverdenen.

Jeg forstår ikke fashion-delen, men jeg drages af den. Jeg forstår makeupdelen. Ikke fordi jeg er makeupartist (det er jeg ikke), men fordi jeg elsker makeup – for præcis det det er, værktøj til at lege med og skabe med…

SS16 the Mac Cosmetics way er ALL or NOTHING. Enten går vi all in med farver – eller også arbejder vi med hudens egne toner, en enkelt concealer, lidt strobing og THE RAW LOOK.

DE RÅ HEADLINES, jeg fik med fra idag til eventen, er:

 • forget flawless
 • a lot of glow
 • paintpot & glitter
 • soft application
 • let the color stand alone and shine for it self
 • use blue and emerald aquatic eyeliners, courage
 • surferchicks
 • Brigitte Bardot eyelashes, doll factory – use false eyelashes, broken doll lashes
 • urban look
 • overlayering techniques
 • dirtyness/smudging
 • strobing, use strobcream – se denne (den må jeg eje)
 • individuality – rawness – clean looks
 • short nails
 • soft bronzing
 • imprecise is individuality
 • rebel-look

For ikke at blive for “internationale” høhø, så oversætter jeg lige med Ibske ord, hvad jeg hørte, og hvad jeg lærte idag;

Uperfekt og upræcist er ok. Du er ok. Leg med makeuppen. Find din måde at lege med makeup på. Vær modig. Ta’ en farve, eksempelvis azurblå eyeliner, og mal den over hele øjenlåget eller læg den langs øvre eller nedre vippekant. Fremhæv den farve. Vis den frem. Leg. Brug falske øjenvipper. Lange vipper. Gerne lidt punk-agtigt – rebel-look. Ikke så perfekt og fejlfrit. Brug kun lidt contour. Gerne strobing/highlighter men med let applikering. Hvis du har bumser og knopper så dæk dem blot let med concealer og vær den du er. Sådan en slags naturlig dukkebarn på et surfbræt med korte negle. Naturlig og dig selv. Et legebarn. All or nothing. Du er alt det du gerne vil være, hvis du bare leger…

Jeg elskede at være med til Mac Cosmetics trends SS16. Var lidt betuttet lige da jeg ankom. Det er meget dygtige folk, der arbejder hos Mac Cosmetics. Heldigvis blev jeg taget så godt imod – og så var min yndlingsjournalist lige ved min side, som min trofaste “spasserhjælper” – og ledsager. Lotte og jeg har fundet sammen, og hun er så sød, at vi kan følges til de events, vi inviteres sammen til, og det er så stor en aflastning for Jan the man og jeg. Lotte henter i bil, og kører mig hjem igen. Jeg er så heldig.

Lotte ejer Danmarks førende sportsmagasin, så sejt. I kan læse mere HER

TIlbage til Mac, jeg ved jo, at mange af Jer – mine dejlige læsere, elsker Mac. I har set og hørt mig anbefale Mac-produkter igennem årerne. Det er en stor milepæl for mig, at have været med til festen på The Lab med Mac idag.

Jeg var så træt, da jeg kom hjem derfra, men kun min krop var træt. Min sjæl og mit hjerte var fyldt op med inspiration, farver, gode mennesker, gode snakke og lysten til at fortælle Jer om det.

Forår og sommer 2016, VI er klar. Jeg lover, at holde Jer i hånden – være der i ånden, når de fede kollektioner kommer på hylderne. På Facebook har jeg allerede tippet Jer om et af de nyeste look, hvor jeg selv har købt Beauty Powder, fordi jeg bare måtte eje den. Jan shoppede den i Cph Lufthavn til mig. Yeah.

Tak for idag Mac Cosmetics. I har gjort mig rigere. Tak…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>