Mac looks bla ROSSY DE PALMA

Spons

Mac looks bla Rossy De Palma

Jeg er alt alt for gammel til at følge med i alt det nyeste – hele tiden. Dog er der i hvert fald 3-4 brands, hvor jeg altid følger med i deres nyeste tiltag. Det ene af de brands er Mac. Jeg har altid elsket deres leg med farver og deres nytænkning.

Jeg får ikke tilsendt looks (ikke alle looks og aldrig hele looket) fra Mac, så jeg skal følge med på de sociale medier og Mac’s danske hjemmeside, der er fantastisk til at hype nyt og dele nyheder (via nyhedsbreve).

Ikke alle

Mac er for alle, men ikke alle looks taler til mig. Dog er der mange kollektioner/looks, der har enkelte produkter, jeg bare må eje. Så køber jeg det selv.

Bla har jeg købt to farver af lipgloss’s; DAZZLEGLASS (der har været væk fra markedet, og nu er tilbage yeah).

Dazzleglass

Dazzleglas er en funklende glimmergloss. Giv læberne en ekstra dimension med denne darling. I just love it. Glossen indeholder store perlepartikler, der reflekterer lyset og stråler som kvarts og opaler. 16 farver, der giver læberne en fræk og kæk glans. Let og fugtgivende, fedter ikke og klistrer ikke. Har Macs  skønne vaniljeduft. Kr 155 .

Jeg har købt Steppin out og Sugarrimmed.

Dazzleglass er lanceret som selvstændig kollektion. Rossy De Palma er en anden vild kollektion. Der er røde, grønne og blå pangtoner deri. Det er alt for vildt til mig, men super sjovt – for de unge (mest).

Rossy de Palmas kreativitet og hypnotiske Picasso-agtige skønhed har gjort hende til en af de mest originale muser inden for spansk kunst, mode og film. I et unikt samarbejde med Rossy de Palma lancerer Mac denne makeupkollektion, der giver en lille bid af hendes fantastiske og farverige liv. De specialdesignede paletter er inspireret af Rossys romantiske glamour og er prydet med billeder af hendes øje, næse og læber og udgør tilsammen et fantastisk kubistisk billede. Det er crazy og musthaves for collectors.

Så er der THE NUDE og frække Nicki Minaj

Nicki Minaj er hip-hop-hitlisternes darling – med hendes selvtillid og flabede freestyle. Der er 24 NUDElip-darling i serien – både gloss’er og læbetifter.  NUDE NUDE NUDE.  

Mac girls paletter

Nye paletter med otte øjenskygger og en highlighter i nye og forbedrede formler. I skal se dem live eller i hvert fald inde på hjemmesiden. Jeg har IKKE SET dem live endnu, men tager ind til Mac i Købmagergade på onsdag, og ser dem an. Kr 435.

Mac og makeup

Studio fix, rød læbestift, concealer, makeuppensler var nogle af mine første Mac-makeup produkter, da jeg blev dygtig og modig til at lege med makeup (jeg var nok 15 år – og havde leget med min mors Lancôme og Juvena makeup inden). Mac kan man altid regne med. De har altid lige det, jeg skal bruge.

Lov mig at opsøge en Mac stand en dag i møder den. De kan noget, de mennesker de har ansat. De han trylle OG LYTTE. Prøv det venner. Jeg bruger altid enten Mac standen i Magasin (Ved Kgs.Nytorv eller Rødovre C) eller selve Mac Pro butikken i Købmagergade. De er så dygtige. Døm dem ikke på det sorte tøj og den vilde og vovede makeup (nogle gange). Prøv bare at lytte og blive inspireret.

Møs og inspiration til jer hermed fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>