Mæt og slank uden brød og grød – med LCHF


Picture

Mæt og slank uden brød og grød – med LCHF

Hvis du elsker ost og kød – så er denne bog en ven. Hvis du gerne vil holde dig mest muligt fra ost og kød, så kan denne bog komme til kort.
Hvis du elsker brød og grød – glem det. 

Med LCHF er dette forbudt:
¤ Kornprodukter (brød, ris, pasta, havregryn, morgenmadsprodukter) – heller ikke de glutenfrie af slagsen
¤ Sukker (slik, sodavand, kage etc.)
¤ Øl (flydende brød – æv!)
¤ Fedt af dårlig kvalitet, dvs. margarine, transfedt, olier med højt indhold af Omega 6 (solsikkeolie, sojaolie, majsolie, tidselolie, vindruekerneolie etc.)

Den er en GOD VEN, hvis du gerne vil tabe dig.
Hvis du vil bruge bogen som værktøj i et vægttabsforløb, så skal du lærer ordet KETOSE udenad. 
Du kan lærer alt om ordet, og dets vigtighed for forløbet, lige HER

Jeg har brugt bogens opskrifter flittigt. Jan er meget begejstret. Han er jo en kød og grønt mand. Han er også en kartoffel-sovs-mand, men han elsker grøntsager og kød. Jeg har bla lavet flg. retter udfra herlige opskrifter i bogen:

Fetadip 
Avokadomayonaise 
Bøf bearnaise med fyldte portobellosvampe og grillede squash
Marokkanske kødboller med blomkålscouscous
Citronkylling med græskarbund med fennikel-grapesalat
Grillede blomkål, jerkmarineret kyllin og varm ostedip
Tykke amerikanske pandekager med jordbær-myntesalat og citruscreme

Opskrifterne er fantastiske. De giver i hvert fald manden lyst til altid at tage opvasken efter indtag. Det er det bedste tegn på succes.
Jeg elsker de grillede blomkål og de frække pandekager.

LCHF-principperne kan jeg ikke finde ud af at implementere i mit liv, men jeg bruger de redskaber forfatteren deler med mig, der passer ind i mit liv.

Jeg bruger opskrifterne. De lærer mig at holde mig fra DE HÅRDE HVIDE VARER (hvedemel, ris og pasta). Jeg spiser meget sjældent kød/fisk, men jeg er efter denne bog blevet helt enorm god til at spise mere fedt, mere SUNDT FEDT. Du kan læse om LCHF og fedt lige HER

Er du allerede LCHF-fan og ejer du Jane’s SPIS DIG MÆT OG GLAD, så skal du bare eje MÆT OG SLANK med LCHF. Alle andre kan også hente inspiration i bogen.

Jane Faerber’s sprog er letforståeligt, selvom nogle af principperne kræver at tungen holdes lige i munden, når hjernen skal fatte dem. Hun har fået mig til at forstå KETOSE og hvad LCHF står for og hvorfor det er så populært.

Men jeg er stadig ikke en LCHF’er. Jeg er bare en Ib’ber der kæmper med at finde min helt rette vej i junglen af forskellige kostretninger.

Du kan købe Jane Faerber’s bog HER

1 Comment
  1. Nu har jeg lige bestilt den på saxo for jeg elsker kød og ost og det med ketose fattede jeg for første gang, det skal bare prøves. Tak for sparket i røvetten Ib

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>