Mandag – fra overvægt til ligevægt

 

fra overvægt til ligevægt

Mandag – fra overvægt til ligevægt

Her er et solidt godmorgen til jer fra mig. GOD MORGEN venner – det er mandag. Jeg er klar til mere BALANCE i mit liv. Er I klar til at følge med?

I følger med, så godt I kan – så meget I vil.

Kl er 07.13 og jeg har allerede hørt fra mange af jer; I ER KLAR TIL MERE LIGEVÆGT i jeres liv. Om vi skal tabe 4 kg – 12 kg eller 33 kg – vi følges ad…

Jeg vil dele mine tips med jer. Jeg er ikke ekspert. Jeg har erfaring. Det er erfaring – og tanker og op- og ned-ture, jeg vil dele med jer – resten af året – på vej mod de minus 10 kg.

Mandag

 1. Hvad skal vi spise idag? 
 2. Hvis jeg bliver sulten, nupper jeg en gulerod
 3. nej tak til slik, fordi det ikke er godt for mig
 4. ja tak til mere grønt, jeg må have Jan til at købe ind – grønt er godt for mig
 5. lave en indkøbsseddel med grønt, jeg kan lide, der skal på køl til de næste dag 
 6. få overblik over ugen – kig i kalenderen – planlæg mad og såvel ja tak som nej tak** 
 7. tænk hele tiden balance og bedre mobilitet – mere overskud – færre smerter – større lyst til at træne – bedre mave/tarm GLAD TYPE i min vom … 

IB by heart TIPS

 • brug det du har – kig i gamle “slanke-bøger” – find nogle opskrifter, du kan lide – som du ved, der er gode for dig
 • jeg har valgt at tage DET DER VIRKER frem igen – for opskrifterne deri, kan Jan også lide (så i aften, skal vi have MEATZA EXTRAVAGANZA – Jan elsker det, fordi der er meget kød, jeg spiser mest babyspinaten og æg
 • spis køleskabet tomt, selvom det er fed ost, så bare spis mindre
 • HUSK VAND med citron og krydderurter – godt med vand – ikke uanede mængder, men få tilpas – og nok – og husk vand er godt for os – LIVSVIGTIGT
 • lav indkøbsseddel til hele ugen – SAMMEN MED HUSSTANDENS medlemmer
 • FORTÆL alle du elsker, at du har brug for hjælp til din REJSE MOD LIGEVÆGT
 • Tag imod hjælpen – bed selv om hjælpen

Min start

Det vigtigste for mig, er at få formidlet til mine nærmeste, at jeg er på en rejse resten af året – mod ligevægt.

Derfor vil jeg ikke have, at de bringer mig ostepops, slik og kager. De skal bringe kram og grin og frugt, bær, nødder og grønt, hvis de vil forkæle mig.

Jeg vil blive så glad, for opbakningen fra dem jeg elsker, men jeg tager det ikke for givet. Jeg har været der før, hvor jeg så, at ikke alle kan håndtere, når jeg sætter mig mål – og forhåbentlig når dem…

Vær opmærksom på, at søge dem der støtter dit projekt – DIN REJSE MOD LIGEVÆGT.

Det var dagens lille morgen hilsen.

Jeg er godt igang. Kom tag min hånd. Vi gør det sammen.

Nu går jeg ud i livet med Fjolle. Jeg har fedtet hår. Jeg er træt i hele sjælen og kroppen efter en skøn weekend i Århus med både Malthe og Luna (barnedåb). Jeg har vasket mig. Jeg har rent tøj på. Jeg har tøet et stykke rugbrød op, som jeg skal have et æg til, når jeg kommer tilbage (sammen med nogle tomater) – og så kommer der en journalist forbi om lidt, der skal skrive en lille notits/artikel om mig i et ugeblad…

Det bliver en vidunderlig mandag.

Hvad skal du idag???

Møs fra Ibbe – tættere på balance

6 Comments
 1. Hej 🙂

  Jeg har aldrig sådan rigtig haft problemer med at holde vægten, men medicin og min alder (49) har ændret den situation for mig – sådan er det jo bare!
  Jeg kunne godt mærke på mit tøj at jeg havde taget på, men fik alligevel et chok da jeg gik på vægten – 10 kilo er der røget på det sidste halve år (og jo – jeg har levet godt).
  Så jeg er med på din rejse – det handler om at have det godt med sig selv – det handler om at kunne kigge sig i spejlet og sige ok – det handler om at kunne passe det tøj man er glad for.
  Jeg satser også på at smide de 10 kilo inden året er omme – krydser fingre for os begge 🙂

 2. Hej til dig❤️ håber dit møde med journalisten gik godt🤗jeg har jo for lavt stofskifte og vejer derfor nok også 10-15 kg for meget 🤔 men da jeg er så heldig at jeg onsdag morgen smutter ned og besøger min spanske veninde (som jeg har kendt i over 40år) på Gran Canaria kan jeg ikke rigtig være med i opstarten 😍 men jeg vil rigtig gerne være med fra oktober 💚❤️🤗 jeg har pakket kufferten og fået løst problemet med vægten i kufferten og håndbagage….. Det er hvad min mandag er gået med så har jeg bagt drømmekage til den som må blive herhjemme ❤️❤️ kæmpe knus og pas på dig og ha det godt ❤️❤️❤️

 3. Jeg er med på rejsen. Om det så bliver 5, 10 eller 15 kilo inden året er omme, ved jeg ikke – men så længe skridtene tages i den rigtige retning, og på en sund og langtidsholdbar – men også motiverende (af resultater) – måde, så er jeg tilfreds.
  God rejse 🙂

 4. Yesss !! Jeg er med !!
  Jeg har godt nok 2 stks rejser, hvor den ene tæller vinhøst i Italien og den anden whiskey brygning i Skotland.. 🤷🏻‍♀️ men til gengæld er jeg allerede begyndt på den her mindre overvægt mere ligevægts-rejse. Og mere støtte og at dele tips kunne bare være SUPER DUPER!
  Motionen har været i fokus de seneste mange mdr og en fin rytme er kørt ind, og nogle få kilo er tabt, trods det er mega svært fordi stofskiftebehandlingen ikke er på plads endnu, MEN!
  – motion og nu ingen sukker, mere grønt, mere protein er i sig selv er bare SÅ GODT for at takle sclerosens luner – de vaner giver en masse ligevægt på en anden konto. Og så må kiloene rasle, når de rasle kan..

  Og jeg hepper på dig!
  Tak for inspiration 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>