“March on” med Reese Witherspoon

Reklame

“March on” med Reese Witherspoon

ELIZABETH ARDEN & REESE WITHERSPOON INTRODUCERER KAMPAGNEN ‘MARCH ON’

Når jeg får en pressetekst tilsendt (mail eller brev), så skimmer jeg den altid lige. Nogle gange bruger jeg den til inspiration, andre gange gør jeg lidt mere.

Denne kampagne har jeg lyst til at dele, da vi går ind i ugen for Kvindernes Internationale Kampdag. Bare fordi jeg kan. Så gør jeg. For jeg gør lige, hvad jeg vil – herinde på min blog.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med om en rød læbestift og en forskel den kan være med til at gøre…

Reese Witherspoon

Jeg elsker Reese W. Simpelthen. Jeg synes, at hun er en super dygtig skuespiller, vælger fede roller – og jeg elsker hendes lille petit krop og gigantiske sjæls styrke. Hun har power. Jeg kan godt forstå Elizabeth Arden har valgt hende til ambassadør for brandet.

Kampagnen March on

Kampagnen er dedikeret til at styrke kvinder og deres rettigheder

Med en rød læbestift i limited edition i Elizabeth Ardens klassiske farve, Red Door Red, signeret af Reese Witherspoon, skydes kampagnen igang. 100 % af overskuddet fra salget doneres til UN Women (FN’s organisation for ligestilling og styrkelse af kvinder).

Historie

Elizabeth Arden (herself) sørgede for rød læbestift til alle, der marcherede op gennem Fifth Avenue i 1912 i kampen om kvinders stemmeret. Blandt kvinderne gik også Arden selv, da hun kæmpede for kvinders rettigheder. Rød læbestift, som dengang ikke var socialt acceptabelt, blev et symbol på kvindebevægelsen, solidaritet og kvindelig selvstændighed og styrke til den dag i dag. Eftersom kvindebevægelsen stadig kæmper for kvinders rettigheder over 100 år senere, fortsætter brandet Elizabeth Arden, i sin grundlæggers ånd, som fortaler for kvinderettigheder og med en vision om at styrke kvinders selvstændighed og evne til at ændre verden med kampagnen March On.

Hyldest

Kampagnen er en hyldest til kvinders resultater, en opfordring til kvinder om at støtte andre kvinder samt et løfte om at donere 1 million $ til UN Women i deres arbejde for ligestilling og forbedring af kvinders forhold i hele verden. Den røde March On-læbestift i limited edition er et symbol på sammenhold og solidaritet, og opfordrer kvinder i hele verden til at vise deres støtte for hinanden.

ARDEN

”Grundlagt af en kvinde med en vision om at hjælpe andre kvinder, er vi inspireret af vores historie til at gøre en forskel ved at ændre fremtiden. March On er en hyldest til vores historie, ikke blot med en filantropisk donation, men også med en kampagne, der opfordrer kvinder til at stå sammen for at leve op til deres fulde potentiale,” fortæller Kara Langan, Senior Vice President, Global Marketing, Elizabeth Arden. ”Hvad enten de skaber kvindecentrerede støttesystemer eller støtter hinanden i deres professionelle liv, så skaber kvinder stor forandring i verden, når de står sammen.”

Kys hinanden

March On Beautiful Color Lipstick i farven Red Door Red kan købes fra starten af marts 2018 i Magasin, Salling og Illum.

Den vil jeg investere i. BASTA. For jeg elsker at “vise flaget” og støtte vores fortids fightere for kvinders rettigheder. Jeg lover at poste et billede af mig og den læbestift, når jeg har købt den. SAMMEN ER VI STÆRKERE – og røde munde har stor power – faktisk på såvel kvinder som mænd… (hvis I forstod denne lille kysse-hentydning).

PS: Gider I pippe til mig, hvis I ser den derude? For jeg vil bare have fat i den – koste hvad det vil…

Om Elizabeth Arden

#TogetherWeMarchOn

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>