Marimekko og Clinique Pop

Årh hvor er de altså pæne
The NUDES

Reklame (tre stk sendt til test)

Marimekko og Clinique Pop

Jeg kan godt lide Marimekko. Jeg synes, at de laver sådan nogle fede grafiske designs, der gør mig glad. Deres kerneværdier matcher også mine. Jeg ved, hvad Marimekko betyder. Det ved jeg, fordi jeg mødte min finske hundeven forleden, og jeg spurgte hende om det. Hun sagde “Mari er et navn, og mekko betyder lille kjole**”. Er det ikke kært? Tak Katja.

De flotte mønstrer altså – wauh

Pop Splash

Man kommer til at smile lidt mere ved at se på denne kollektion af glosser—hver dekoreret af det finske designhus, Marimekko, i levende mønstre og festlige farver, der kun fås i en begrænset periode.

Clinique Pop Splash™ kombinerer et væld af farver med et splash af fugt og pynter læberne med en let gloss med masser af shine, der ikke klistrer. Glossen både nærer og fugter. Pop Splash findes i 20 forrygende, vandlette (transparente) farver fra nude til pink, lilla og rød, med cremede og perleagtige finishes.

Marimekko x Clinique Pop Splash™ Lip Gloss + Hydration kr 195 stk

Findes i 20 farver online hos Clinique.dk

Her er udvalget af farver <3 Håber I tør satse, når jeg nu ikke kan give fuld beskrivelse af farverne. I kan godt.

Dette er også en af mine yndlingsfarver Air Kiss

Air Kiss #11 Pop lipgloss

De flotteste farver og fedeste design ever – WE LOVE IT

Jeg har hørt rygter om, at de stryger derud af. Folk vil have de her lipglosser, og I skal skynde jer. De laves kun i Limited edition. Køb dem hos Clinique.dk. Magasin har også nogle af farverne på disken. Dér har jeg også hørt, at de sælges som varmt brød. Jeg skal selv ind til byen i den kommende uge, og jeg vil give mig selv en af farverne (ved ikke hvilken endnu, før jeg får set dem alle sammen – men tror det bliver nr 13 Juicy Apple).

 

Juicy Apple nr 13

Uden parfume og klistrer ikke

Lipglosserne er uden parfume og de er så rare at have på. Varm anbefaling herfra mig

Møs fra Ibbe – og tusind tak for jeres søde ord om de farver, jeg har fået tilsendt – og de videoer, jeg har lavet, hvor jeg bruger dem. I er så søde ved mig, og fedt mange af jer derved er blevet inspireret til at købe dem – til jer selv. Selvom jeg INTET får ud af det, så glæder det mig, når I vælger kvalitet med udgangspunkt i stor tillid fra jeres side – til mig – TAK.

 

**Marimekko betyder »Mari-kjole«. Mari er et anagram for Armi Ratias (founderen) fornavn, mekko er et gammelt, finsk ord for »lillepigekjole

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>