Matas Natur-serie – et godt valg

 

REKLAME 

Matas Natur – et godt valg 

Når unge, sunde mennesker spørger mig, “Ibbe, kan du anbefale en god serie til huden, der er ok-“klima-venlig” og hverdags-god?”, så svarer jeg “Matas Natur-serie, gå i Matas og se hele udvalget, og find ved hjælp fra en materialist ud af, hvilke produkter, der kan hjælpe dig…”. Jeg er glad for Matas Natur-serien.  Det er fordi der er så mange valgmuligheder, og ingen af dem belaster unødigt vores Natur, Moder Jord eller vores pengepung. Total win win.

Denne hvide serie (et udvalg ses på øverste foto) er uden parfume. Jan er glad for hårshampooen i serien, og en af mine hundevenner bruger kun 24h ansigtscreme; “du sagde, at den var god, og nu bruger jeg bare den morgen og aften – og blander lidt concealer i, hvis min hud ter sig om dagen”. Jeg fortalte hende, at netop den creme er den bedst solgte creme til ansigtet i hele Matas sortimentet, “s’gu da klart når den både er billig og god”. Point taken.

Lov mig at tjekke den ud, hvis I søger en god fugtighedscreme til ansigtet til alle hudtyper, alle køn. Få en prøve i Matas. De vil gerne give Jer en prøve. Det har de lovet mig!!!

Tjek i det hele taget serien ud. De har en af mine yndlingshåndsæber. Jeg vil også gerne tippe om Matas Natur rensemousse, både den med havtorn og den uden parfume. De er lige rare – og gode til prisen. Jeg synes, at de er gode at benytte i badet sammen med min rensebørste fra Foreo.

Matas Natur  – en serie der dur’ – Svanemærket – Astma Allergi Danmark-certificeret – med økologisk indhold – fås uden parfume – fås med duft – uden parabener – uden farvestoffer – gode priser …

#matasnatur #rensemousse #24hansigtscreme #svanemærket #enseriederdur 

Den der creme…
Dejlig bodycreme
Skøn håndsæbe
2 Comments
  1. Og jeg elsker deres skintonic med havtorn og blåbær fordi den er loaded med glycerin og antioxidanter. Mit fav budget-produkt over alle! 🙂

    KH
    Helle

    1. Den har jeg aldrig prøvet – det må jeg gøre. Tak Helle – har lige brugt min skintonic fra Clarins op

Leave a Reply

Your email address will not be published.