Mere hudpleje fra svenske IDUN Minerals

Reklame

Idun Minerals udvider deres hudpleje-serie

I herinde – I der er glade for produkter uden parfume, der har rar effekt, I bruger gerne Idun Minerals. I kan lide de svenske produkter – og det kan jeg også. Jeg er mest til produkter, der dufter godt, men når de har en god gedigen effekt – og gør det de skal, så er jeg med på ingen-parfume-bølgen.

Jeg har kigget på de her fem produkter, og dem vil jeg lige dele med jer, da de kunne være interessante for jer.

LIP BALM

Det er nu, især nu, at vi skal huske at pleje vores læber. Vinteren kommer, og den kan bide af vores læber. Denne læbebalsam er mild og god – OG EFFEKTIV. Den beskytter de sarte læber her i vintertiden på en underbar måde med bla bivoks og sheasmør. Kr 105. Kan bla fås i Matas.

Oil Serum 2

Denne her er min favorit. Åh, hvor er den skøn til tør hud. Jeg har elsket at bruge denne her morgen/og eller aften under cremepleje. Den er superdrøj, og ingredienserne er guf for min hud (havre, raps, shea, e-vit etc). Fås i Matas bla til kr 319 for 30 ml.

Smoothing Face Scrub 1 kr 105 for 75 ml

Genialt produkt. Eksfolierer kemisk med æblesyre og manuelt med små kiselsten. God til både mænd og kvinder – unge og gamle. Produktet er vegansk. Super gaveidé. Se lige en god pris…

Moisturizing Face Mask 75 ml kr 179

Fugtmaske, som jeg allerede har fortalt jer om på IG. Den er jeg også glad for, for den fugter i dybden, så det mærkes.

LEN Tinted Moisturizing day cream

Farvet dagcreme med en let matterende effekt. Fås i seks forskellige farver. Simpelthen så behagelig at arbejde med. Kr 225 for 50 ml

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.