Mere om kalk

Sponsoreret

Mere om kalk

Jeg har en veninde, der lider af knogleskørhed. Hun råber altid “husk kalk for pokker”, og engang glemte jeg det, men da jeg sjældent drikker komælk idag – sjældent spiser yoghurt, er det blevet normalt for mig huske min kalk.

Tager du dig af dine knogler? Nej, dem tager jeg mig altså af senere! Sådan tænker rigtig mange af os, for midt i hverdag, familie, træning, fremtidsdrømme og alt det andet, er det de færreste af os, der overvejer at passe godt på skelettet, så det kan bære os længere ind i livet end det, der er nu og her.

Jeg synes, at vi skal blive bedre, og Futura’s kalk piller er nemme at få fat i – overkommelige i pris – og til at sluge…

Krop og kalk

De 206 knogler, der bærer musklerne oppe og dermed kroppen gennem motion, arbejde og livet, består af levende knoglevæv, som skal vedligeholdes. FUTURA Kalk Premium er et unikt sammensat kosttilskud, der er godt for knoglerne, tænderne og musklerne. Den unikke kombination af calcium, magnesium, K-vitamin og D-vitamin gør FUTURA til et fint valg for dem, der kan se fremad – og gerne vil have sunde knogler.

Calcium og magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt normal muskelfunktion.

De 3 daglige tabletter FUTURA Kalk Premium giver 800 mg calcium, 280 mg magnesium, 75 mikrogram K1-vitamin samt 20 mikrogram D-vitamin. Den er godt bygget op.

FUTURA Kalk Premium – hvorfor

Pillerne er mandelformede og lette at synke. Hos kvinder hjælper kalk og D-vitamin til at begrænse tabet af knoglemineral hos kvinder i den postmenopausale alder. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrud, som følge af knogleskørhed. Hos kvinder opnås den gavnlige effekt ved et dagligt indtag på mindst 1200 mg kalk og 20 mikrogram D-vitamin fra alle kilder.

D-vitaminet bidrager til en normal optagelse af calcium i kroppen, og bidrager til normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder og normalt immunsystem. Fordi vi lever i det mørke nord, og fordi mange danskerne ikke spiser nok fede fisk og lever, får vi typisk for lidt D-vitamin.

Magnesium er et mineral, som i kosten mest kommer fra kornprodukter og grønne grøntsager. Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og understøtter en normal muskelfunktion samt normale knogler og tænder.

Som noget nyt indeholder FUTURA Kalk Premium også K1-vitamin, som er et fedtopløseligt vitamin. K-vitaminet findes i grønne grøntsager og bidrager til normal størkning af blodet.

Anbefalet dagsdosis 1-3 tabletter, indtages med et glas vand – ALTID ved sengetid

Mange andre derude

Jeg fik tilbudt at teste de her, og har været glade for dem. Jeg plejer at bruge Solaray eller Biozym’s kalktilskud, men ville give Futura’s en chance. God pris har de, og de fås i bla Supermarkeder (ofte på tilbud).

VIGTIGT: Denne kalktype er lavet på carbonat. Jeg plejer at bruge kalk i citratform, og det vil jeg prøve igen. Jeg tror på, at det er godt at skifte. Google bare lidt rundt om forskellen på de to typer af kalk, og dan jeres egen mening om hvilken type(r) I ønsker i jeres system.

Måske har I fået lyst til at tage kalk-tilskud? Jeg ved det ikke, men jeg håber, at jeg har prikket lidt til jeres knogler, så I vil tænke over det. Møs og pas på hinanden og vores smukke kroppe

 

Ibbe (mere om kosttilskud kan læses på bloggen ved et klik)

2 Comments
  1. Kære Ibbe
    Du skrev om Berocca for nogen tid siden, det er jo brusetabletter, der virker omgående. Min mand kan ikke optage almindelige vitaminpiller, men kun brusetabletter. Og han går fuldstændig ned, hvis ikke han får kalk, derfor får han Calcium-Sandoz brusetabletter,det virker for ham.
    Ha’ en god dag🍃🌸🍃

  2. Tak – godt spark til min dårlige samvittighed og lidt dovenskab.Erfaring med forstoppelse? Eller magnesium uro?
    Ellers går jeg igang –
    Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>