Min gamle, bedste ven Blop er døv nu…

Jeg prøver hele tiden at få skrevet et langt og fyldestgørende indlæg herinde om Blop og hans nye tilstand som døv – men jeg tuder så meget hver gang jeg skal skrive noget, at jeg har opgivet, at gøre det langt!

Efter omstændighederne klarer vi det rigtig godt herhjemme med Blops nye handicap Vi finder nye veje ind til hans sjæl ved hjælp af tegnsprog og godbidder! -og vi ser nye sider af ham. Vi ser gode sider – men vi ser også mindre gode sider af ham. Dem skal vi lige lærer at leve med. Han er blevet, omend muligt mere, meget mere mad-fikseret. Han er mere “fraværende” og stille.

Men han er jo stadigvæk min bedste, gamle ven, der har givet mig så meget kærlighed og så mange gode stunder gennem alle årerne – og derfor har jeg lovet ham, at give ham det bedste af mig – for at give ham den alderdom han fortjener.

Vi finder nye veje.
Vi arbejder på sagen.
Det er hårdt. 
Men det er også smukt – for jeg sværger, at ingen kan kigge på mig, som Blop kan, når han vil i “samtale”med mig – hvad enten det er fordi han insisterer på nussetur eller “nu skal jeg ud og afleverer fordøjet mad mor”. Øjnene virker i hvert fald – og det gør hans hjerte også – og hans sjæl stråler stadig om kap med solen.

Han er unik.
Han er min bedste, gamle ven – og jeg elsker ham.
For evigt – for altid – BLOP 

Picture

4 Comments
  1. Skønne Ib!!
    Jeg ved liiiige præcist hvordan du harndrt!!!! Soffie er 12 1/2, dårligt syn, temmelig døv og nok også lidt senil…eller også er det fordi hun ikke ser og hører godt….og hendes krop er slidt og stiv og fuld af gigt….og hun har en stor fedt knude, som Vinnie kan operere, for hin harven hjertefejl og tåler narkosen dårligt…..og mit hjerte bløder og jeg tænker på det 24 timer i døgnet og kan ikke rumme det…. Og Soffie? Ja, næsen og humøret fejler absolut ikke noget!!!! År hun er vågen, er hun glad og sulten….og hunskælder mig ud, når jeg er en flæbe-Marie!

  2. Der skal jo stå’ som vi ikke kan operere’ , altså iPad stavekontrol !!!!##%%}}{**^++$€€
    Skønne Blop, smukke Blop – vi skal nyde vores gamle vovser!!!!! …..og ved du hvad??? Jeg har tit besøg af Molly :0) det luner lidt <3

  3. Sødeste Ib, jeg kan godt forstå, det er svært at skrive uden at komme til at tude – det er sgu lige så svært at være læser! Jeg tuder nu – med dig! For jeg ved, hvor højt du elsker dine hunde og jeg ved hvor højt de elsker dig! De har verdens sejeste, skønneste og dejligste mor, også når helbredet går imod hende!! Kæmpe stort kram og rigtig god søndag – nyd hvert sekund med alle dine drenge! Møz fra Ry

Leave a Reply

Your email address will not be published.