Min nye øjenskyggepalette, NAKED SMOKY Del 1

AdobePhotoshopExpress_2015_09_17_16:57:09

Min nye øjenskyggepalette, NAKED SMOKY Del 1

Jeg har savlet over den. I har set mit savl på FB, da jeg postede, da den kom i USA, og da den endelig landede i Danmark. Nu er den endelig hjemme hos mig. For mig er Urban Decay’s øjenskygger altid prima, toppen af poppen. De sidder altid pænt. De er altid nemme at påføre, om mine rynker hænger i klaser og er tørre, eller om der er primer under. Øjenskyggerne kan tones ud og op – ligesom jeg ønsker. Alle der har prøvet NAKED-paletterne, som jeg kender, elsker dem. Jeg har NAKED 1, 2 og 3 (3’eren er den, jeg bruger oftest). Nu er jeg også den glade ejer af NAKED SMOKY.

For mig (og andre makeupaddicts) er den en absolut MUSTHAVE. Med den delikate æske i det røgfarvede etui følger den mest geniale lookbook med en trin-for-trin beskrivelse af forskellige smokey-eyes-looks. Penselen er skabt helt specielt til smokey eyes. Jeg lover at lave en video asap. Så kan I se den in action, og se, at vi ikke behøver at være makeupartister for at påføre smokey eyes. Helt almindelige typer, som os, kan nemt trylle smukke, flotte og helt særlige smokey eyes frem med dette redskab, Urban Decays Naked Smoky.

Den fås i Magasin, online også – lige HER

VIGTIG VIDEN: Del to består af tips og tricks til smokey eyes for alle og swatches af alle farverne. Coming soon.

#urbandecay #nakedsmoky #palette #naked #magasindunord #smokeyeyes #makeupartist #nårjegkankanalle #gaventildigselvdublivermegetgladfor

AdobePhotoshopExpress_2015_09_17_16:58:11

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>