Min nye SMART-føn fra Ego professional

12316134_1010716732348660_5112771730530063774_n

Indlægget er sponseret*, men jeg modtager ingen penge for indlægget.

Smart Føntørrer fra Ego Professional

Venner, en ny føntørrer er flyttet ind herhjemme. Jeg har ledt efter en, (i lang tid), fået tilbudt at teste diverse og sagt NEJ TAK, da jeg ikke kunne lide dem i hånden. En føntørrer skal for det første ligge godt i min hånd, være let og nem at styre. Enkelt lyder det, men det er det ikke. Ego Professional ‘s Smart variant med touchscreen og et ergonomisk greb faldt i mine hænder, og jeg blev forelsket med det samme. Den er så nem at bruge, og mega hurtig til at tørre håret – uden UDtørring.

Jeg fik den med hjem, og jeg kylede den gamle hjem til en veninde, og har brugt Smart Ego siden. Jeg er vild med den. Jeg har ikke forstand på elektronik og negative ioner, HW2 teknologi, vandmolekyler og halløj. Jeg ved bare, at det er den bedste føntørrer jeg har prøvet – ever. Det er ret vildt, for jeg har haft frisør-føntørrer gennem hele livet – gennem min mor og mine frisørveninder.

At varmen og blæsestyrken kan reguleres med touchscreen er jeg helt vild med pga to ting; 1: det er nemt og sjovt 2:det er nemmere for mig, da jeg ikke kan mærke mine hænder (grundet sclerosen) og ikke er finmotorisk stærk, og derfor har hadet de små hårde knapper på diverse andre føntørrer.

Jeg fortalte en veninde om den, da jeg fik den, og hun købte en til sig selv med det samme. Hun har det ligesom mig. Hun er ikke syg, men en travl forretningskvinde og hun sys, at den forkorter tiden brugt på føn af hår betydeligt, og “så er jeg vild med cool elektronik” citat Charlotte.

OM:
“Den smarte føn fra Ego Professional er udført ergonomisk genialt, og du vil elske at style dit hår med din nye Smart Ego i hånden. Temperatur, hastighed og pleje styres let via touchskærmen, med fingerspidserne.
Ego føntørren er baseret på nyeste HW2 teknologi, som resulterer i negative ioner. De negativt ladede ioner sikrer, at vandmolekyler nedbrydes og dermed tørres håret på rekordtid, og med langt mindre belastning til følge.” BUM

Det de siger er, at det helt unikke ved Smart Føntørren fra Ego er, at teknologien sikrer nedbrydning af vandmolekylerne på hårstråene, fremfor en traditionel føntørre, som udtørrer håret. Derudover er Smart Føn designet med en touchskærm, som sikrer en superlet håndtering af føntørren. Berør skærmen med fingerspidserne, og styr derved hurtigt og enkelt temperatur og hastighed. It works…

Som med alle andre Ego Professional produkter er SMART Ego opbygget med HW2 teknologien, som giver mulighed for negative ioner. Dem elsker håret og de lægger skællaget ned. COOL.

INFO:
* 2000 W motor
* Trinløs styring via touchskærm
* Vejl udsalgspris kr 1399 (fås ofte på tilbud til 998)
* Vægt Føntørre: Cirka 500 gram
* Ekstra lang ledning
* HW2 teknologi
* Plejende og langt mere skånsomt for håret
* Leveres med difusser
* Leveres med 3 føn næb
* Leveres emd 2 stk professionelle clips til inddeling af håret

Forhandlernummer: + 45 86 74 28 22

Min veninde købte den hos noget der hedder MilleM – på tilbud. Se evt HER

*”Indlægget er sponseret”,  – skal jeg oplyse til Jer, mine læsere,  hvis jeg på nogen måde er kommet i kontakt med produktet uden selv at betale for det.

Ego-Professionals-Smart-Touchscreen-Hair-Dryer

2 Comments
  1. Det lyder spændende!

    Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det er, der gør, at den ikke tørrer håret ud? Jeg har naturkrøllet hår, og vi med den slags hår ved, at det ofte tørrer endnu mere ud end de flestes hår. Derfor vil en føntørrer, der ikke tørrer ud gøre en vernden til forskel.

    Det kunne være fedt, hvis du kunne lokke et svar ud af producenten på, hvordan det lader sig gøre?

    Mange gode hilsner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>