Mineral makeup er lige “mii”

Reklame

Mineral makeup er lige “mii”

Altså udtalt sådan lidt kækt ala “er lige me”. I ved,  at jeg elsker at mikse elske og dansk. Haha. Jeg synes, at det var en kende oplagt med Mii – yeah …

Anyway, jeg vil lige dele med jer, at jeg har testet de nye lipgloss’s fra Mii Cosmetics og en helt herlig mascara. Hvis I er interesseret i produkterne findes kontaktinfo herunder;

Find Allure Beauty Group på Facebook – og spørg

Allurebeautygroup.dk henviser til nærmeste forhandler på telefonnr +45 58 50 60 75

Krummes foto – kig forbi hendes skønne side <3 Hende er jeg vild me

🌟Luscious Lip Sheen!🌟

Det er fire nye lip gloss’s med god farvemæthed og dækkeevne. De er bløde (let klistrede) – og holder godt (og shiny) på læberne. Jeg er mest til den mørke, og mine veninder har fået de flotte lyse. De er mørkhårede, og de er så flotte med NUDE-farver. Det er jeg ikke så lækker med… 
Plejen i gloss’erne er der ikke sparet på! De er fyldt med avocadoolie og sheasmør. Prisen er kr 210 – og forhandlerne er derude – hos kosmetologerne, der kan hjælpe med farverne. 

Feature Length Lash Lover

Feature Lenght Lash Lover er den nyeste Mii-mascara – til typer som os, der ikke kan få for meget længde! Den drøner derud af på længde. I har set mig bruge den på Instastories – og jeg ved, at nogle af jer allerede har være ude og købe den…

Den indeholder bittesmå fibre, der forlænger og skaber god fylde.

Pris kr 239 – som de fleste andre highend-mascara-brands – koster den over kr 200 – og den ér det værd.

Ib synes

Jeg ville da ønske, at ting jeg skrev om herinde altid kostede en 50’er – og altid kunne fås “lige om hjørnet”. Sådan er det ikke. Ting jeg tester, kommer nogle gange fra små niche-brands – og det ér netop fordi, jeg kender til mange af de gængse brands – og rigtig godt kan lide at prøve produkter, der ikke “lige ligger til højre benet”.

Lipgloss’erne her er ikke rocket science-specielle. De ligner meget andet på markedet. Farverne er fine – men for lyse for mig – på mine små, smukke læber. Tjek dem alligvel ud, hvor I kommer forbi en forhandler nær jer.

Mascara’en er rigtig god. I starten fedtede jeg rundt med den, men så knækkende jeg koden. Der findes mange gode mascara’er derude, men denne her holder dét den lover;

  • den giver flot længde til vipperne
  • den drysser ALDRIG i løbet af dagen
  • når den tørrer op, sidder den så pænt på vipperne – all day long
  • den sorte farve er intens
  • den er super nem at arbejde med, NÅR man lige har lært at der IKKE SKAL ret meget på, før den er perfekt

Det var alt om Mii for now

Nyd weekenden venner – og husk at mærke en andens hud – ae, kysse og mærke

#hudsult #miicosmetics

Ibbe

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>