MON JEG DUER ENDNU?…

MON JEG DUER ENDNU?…

Jeg er nervøs for imorgen. Jeg skal på Herlev sygehus. Ikke fordi jeg selv er syg!, men fordi jeg skal ud og fortælle kræftramte kvinder om hudpleje og makeup. Det er sammen med LGFB (Look Good Feel Better). Jeg er frivillig hos LGFB. Jeg har ikke været ude siden før det store attak i november 2014, der tog mit syn på venstre øje.

Synet driller mig endnu. Når jeg bliver træt. Når jeg skal være ekstra koncentreret og fokuseret.

Ryggen driller mig også. Den skal have mange pauser i løbet af dagen, hvor den ligger fladt på gulvet – og er stille.

DERFOR er det med ærefrygt, at jeg møder op i morgen. Kan jeg det jeg ku’ – endnu? Kan jeg ramme øjenbrynene, når jeg skal tegne dem op? Kan jeg påføre mascara på et andet menneske – end mig selv – endnu? Kan jeg være stærk i tre timer, hvor jeg er på?

Ikke ti vilde frømænd kunne holde mig tilbage. Jeg vil så gerne. Jeg vil så gerne hjælpe. Være stærk og give energi til de kæmpende kvinder, der møder op til LGFB-eftermiddag på Herlev for at få vejledning, råd og hjælp midt i deres sværeste tid, hvor de kæmper mod diabolske cancer.

Jeg gør et forsøg imorgen. Send gerne styrke mellem kl 13-16. Til mig og til de modige kvinder, der møder op og også skal være på og skal glemme smerter og dårlig ryg (eller kemo og stråler!) i en eftermiddagsstund på Herlev Sygehus – i maj…

#hvemervihvisviikkekanværenogetforhinanden #lgfb #herlevsygehus

Se de 12 trin vi gennemgår sammen HER Det kan være du også kan lære noget om hudpleje og makeup…

images

5 Comments
 1. Søde Ib – du kan … jeg ved det bare, og jeg ved også (fordi jeg selv har været der – oven i købet på Herlev), at det kursus er lige så meget guld at modtage, som det er for dig at give .

  Så for at bruge Obamas (lidt omskrevne) ord:

  YES YOU CAN!

  Og så får du lige alt, hvad jeg kan mønstre af gode vibes med i tilgift.

  God fornøjelse!

  <3 <3 Mette

 2. METTE ATTER TAK SKØNNE METTE – ked af du sku batle cancer – sejt du gjorde det – fedt du mødte op og blev forkælet – <3

 3. Du kan fordi du vil! Også selvom kroppen hænger i laser bagefter. Tænker på alle de modige og stærke kvinder og dig som kan og tør går ind i dette projekt. Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published.