Murad er mere end skønhedsprodukter

Murad er mere end skønhedsprodukter – han er Doktor Murad og meget mere…

Dr.Murad er mere end en dermatolog. Han er kunstner. Han er poet. Han er forfatter. Han er fortaler for; “at vi spiser vores vand*”. Han er faktisk tæt på 80 (født 18.april 1939) år, and still going strong. Jeg er stor fan af ham – og hans filosofi bla om, at vores hud afspejler hvad vi spiser – og tænker også…

Skøn mand – skønne produkter – effektive, styrkende og hud-forbedrende.

Jeg anbefaler ofte Murad. Jeg bruger Murad’s produkter. I så mig de sidste to år med solprodukter fra Murad – og C-vitamin-produkter. Jeg køber mit Murad i USA (via rejsende venner), i Magasin eller i Matas Frb.C.

*spiser bla vandmelon, agurk, bladselleri eller jordbær  for at holde fugtindholdet i krop og hud optimal

Murad og City Skin

Murad har to nye produkter ude nu. Dem mødte jeg til et event en forårsdag, hvor solen lyste op, og hvor vi blev forkælede med vidunderlig vegansk morgenmad – lige i Dr.Murad’s ånd.

Murad Skin City Spf 50

En beskyttende dagcreme med spf 50. Farven i cremen (let ferskenfarvet med lidt shine) korrigerer små farveforskelle, så huden efterlades med den fineste glød. Den fungerer så fint som primer også. C-vitminet i produktet hjælper med at lysne huden og bekæmpe pigmentpletter.  Pris kr 449 – forhandles bla hos Magasin.

Murad City Skin DETOX NATCREME

Det blå lys fra vores elektroniske udstyr skader os. Såvel forurening og “det blå lys” kan accelerer synligheden af ældningstegn i huden. Denne natcreme er med til at afgifte vores hud for forurenende enheder, den har mødt i løbet af dagen – og den gør det, når vi sover. Cremen er let, fyldt med fugt og den fedter ikke. Den er rigtig rar at massere ind i huden. Næste morgen er huden virkelig godt fugtet, fint detoxet og mega blød.

kr 549 for 50 ml i lækker “pumpe-krukke”.

Hele Murad serien forhandles på Murad.dk. Det er en hjemmeside, jeg er glad for at besøge <3

Den amerikanske hjemmeside (og sågar en Murad-app) er også velbesøgte af mig. Tjek dem ud ved lejl venner. Der er opskrifter og gode hud-fifs. Jeg har bla brugt en opskrift ofte…

Fugtgivende avokado-salsa

Skær en avokado ud i skiver, skær 3-4 tomater i små tern, drys med koriander, hæld 1 tsk olivenolie over og drys lidt himalaya-salt over det hele. Spis sammen med agurk, broccoli, bladselleri, æbler og lign vandholdige grøntsager. MUMS.

Eat your water for plump skin <3 

 

Be kind to your mind · Live Better

#eyesup  #drmurad  #eatyouwater

 

 

Color power
Vegan food
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>