My Moments by Matas – selvforkælelse

my-moments-miljoe-rosa-lag-3268599

MY MOMENTS by Matas – selvforkælelse

Selvforkælelse MY MOMENTS  –  Value for Money  –  Mig tid  –  Vær god ved dig selv

MY MOMENTS er til alle, der har lyst til at forkæle sig selv med lækre konsistenser og fine formuleringer baseret på ingredienser fra naturen, hvoraf en stor del er høstet i Skandinavien. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, blomster – samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.

MY MOMENTS er made by Matas og byder på ialt 13 plejeprodukter fordelt på 3 serier med hver sin blide duft:

REFRESHING BODY CARE (den blå) er en forfriskende kropsplejeserie, der giver humøret et boost. De 4 produkter til bad og kropspleje er tilsat en frisk duft med et strejf af frække frugter.

Mit yndlingsprodukt i den blå refreshing serie er Helping Hand Cream til kr 99. Den er fin at kigge på. Trænger lynhurtigt ind, og efterlader en rar duft af de frække frugter og noget mildt.

I serien findes: Wash & Glow Showergel kr 99, Fresh Start Body Scrub kr 149, Wake up Souffke Body Butter kr 159 og Helping hand cream kr 99

my-moments-helping-hand-cream-75-ml-2998189

RELAXING BODY CARE (den lyserøde) er også en kropsplejeserie, der er udviklet til at give ro. Produkterne har en mild og ren duft, der indhyller kroppen i varme blomster og trænoter. Dette er serien, hvis duft der giver mig mest.

Mit yndlingsprodukt i den lyserøde serie er No Stress shower gel til kr 99. Endelig et bruseprodukt med pumpe, der dufter vidunderligt. Genial gaveidé at sammensætte en håndcreme(blå) og en brusebad (lyserød) i denne serie. Kan I ik’ se det for jer som et fint gavesæt (istedet for en blomst i værtindegave eller lign)?.

I den lyserøde serie findes; No stress showergel kr 99, Oil Therapy Body Scrub kr 149, Mindful Deluxe Body oil kr 159 (også skøn) og Everyday Treat Body Lotion kr 139.

my-moments-no-stress-shower-gel-240-ml-2998411

FACE CARE  ansigtspleje  (den råhvide)

En luksuriøs plejeserie med rens, masker og en 24h ansigtscreme rig på naturlige ingredienser, der styrker huden. Rene vitaminekstrakter, alger, rosen- og kamilleekstrakt og  aloe vera bærer nogle af hovedrollerne i Face care-serien, der dufter rent og feminint med noter af frugter, bær og blomster, som rundes af med bløde trænoter.

Mit yndlingsprodukt i den råhvide serie er Boosting Vitamin Gel Mask kr 129. Den har effekt på huden. Også skøn unisex gaveidé til selvforkælelse – til både mænd og kvinder – man kunne opfordre til, at man lige to en stund ud af kalenderen sammen, tog masken på, slappede af sammen, gik i et varmt bad sammen efter maskens virketid – og så må ting ske…

I den råhvide Face care-serie findes: Silky softening cleansing foam kr 119, Rich hydrating Face cream kr 199, Boosting vitamin gel mask kr 129, Feeling Beautiful face scrub mask kr 129 Clarifying deep cleansing coal mask kr 129.

my-moments-boosting-vitamin-gel-mask-75-ml-2986167

Hva’ sys så den gamle materialist om My Moments?: 

Ja, jeg sys’, at My Moments er en ganske fin erstatning for Comwell Spa-serien. Kan I huske den? My Moments er en fin hverdags-spa-serie, der ikke kan gøre det ud for Comfort Zone, Aveda og Clarins-dufte og behandlinger, men som sagtens kan tage os “lidt væk” med vores sanser. My Moments forsøger heller ikke at være noget den ikke er. Det er Made by Matas hverdags-selvforkælelse, som vi dælme alle sammen kan trænge til. Skønne advents-gaver at finde i denne serie. Gode priser. Den lyserøde serie appelerer mest til mig. My Moments relaxing body oil kan jeg også varmt anbefale. Den er så pæn. Den dufter skønt, og hvis I har en god mand, som jeg har, så kan der godt lokkes en massage ud af ham engang imellem med denne vidunderlige olie. Det er bestemt givende for begge parter…

My Moments er på hylderne nu.

#mymoments #bymatas #selvforkælelse

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>