Når det klør

Reklame

Når det klør

Jeg er ikke sådan en, der klør – til gengæld er Jan. Jeg har i stressede perioder (pga medicin eller ja STRESS i livet) irriteret hud, der brænder og gør ondt.

Jeg har (indtil Pudderdåserne sendte mig deres nyeste) – brugt Atoderm SOS fra Bioderma. Den har jeg været så glad for, og har anbefalet den vidt og bredt. Den var især et kæmpe hit i sommers – til bla at bruge på hot sommerhud, der havde fået lige vel meget sol (aftersun).

A-derma kan også

A-Derma har Cutalgan Spray, der lindrer og beroliger irriteret og kløende hud. Den er specielt udviklet til pleje af sart hud med f.eks. atopisk eksem.

Den virker øjeblikkeligt i op til 6 timer takket være Rhealba Havrekim ekstrakt, der er det aktive stof i alle A-derma-produkter. Den kan anvendes både til børn og voksne.

Det centrale ingrediens er lian (fra Peru), der har stor evidens for at være effektiv beroligende. Sammen med Rhealba Havrekim er det er god cocktail til smertelindring af øm, smertende hud, der brænder og klør. Den virker.

Ryst og spray på huden med ca. 20 cm afstand. Fordel med hænderne. Den kommer ud på spray som en gel – og jeg synes, den skal smøres ud.

Kan anvendes i ansigtet, på kroppen, i hovedbunden og faktisk også på de ydre intime områder – jajaja da

Den er uparfumeret. Prisen er kr 119,50 for 100 ml

Pudderdåserne Alt-i-en K | U | R

Så er der også Pudderdåsernes Alt-i-en KUR, der er en krops- og ansigtsmist, der indeholder beskyttende og beroligende ingredienser, som bl.a. virker mod inflammation, kløende hud og rødme.

Misten er også (som de to andre jeg har nævnt) velegnet til både børn og voksne og kan anvendes til hele kroppen – kan også bruges til at berolige ubehag i hårbunden.

Indeholder;

  • Symcalim – der har en beskyttende virkning mod hverdagens aggressive effekter
  • Defenscalp – regulerer spredningen af svampearten, malassezia, samt bevarer de mikroorganismer, der findes naturligt i hovedbunden, for at undgå flager og fedtet hår
  • Syricalm – antiinflammatorisk

Sådan anvender du Pudderdåserne Alt-i-en KUR

  • Spray misten på de udsatte, irriterede områder efter behov.
  • Kan anvendes til både krop, ansigt og hovedbund.
  • pris kr 179,95 for 150 ml

OM disse tre

Hvilken I vælger, er op til jer. Vi kan lide alle tre herhjemme. De er alle tre effektive. Jan er mest vild med Pudderdåsernes (tror fanme han har et crush på dem) – og jeg synes Atoderm er bedst mht sprayeffekt (dysse) og jeg har gavnlig effekt af A-derma’s på mine tørre pletter på min mave*

*ja, jeg ved det er mærkeligt, men jeg har altid HVER vinter tre tørre områder på min mave, der er røde og tørre – og alle af de ovennævnte KAN LINDRE dette. Jeg har bare fundet, at A-derma’s er mindst flydende og det passer så godt til min mavse, når det skal påførres.

Det er vigtigt for mig at dele dette, da jeg formoder, at en del af jer har atopiske problemer (fordi I spørger mig til det) og tørre pletter. Her har i tre bud på løsninger. A-derma og Bioderma købes på Apoteket og Pudderdåsernes købes all over…

3 Comments
  1. Hvilken en af de tre er bedst, og mest praktisk, til kløende hovedbund? Har prøvet en fra frisøren, som jeg synes var svær at fordele. Gode fif modtages 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.