Når jeg går i spa

Pool Spa området to relax
Omklædningsrummet
Loungen

Spa området hos Amazing Space ***

Annonce

Når jeg går i spa

Jeg har fortalt jer før, at jeg var en ivrig spa-gænger, da jeg var yngre og tjente penge. Jeg rejste endda til såvel Slovenien som Ungarn for at finde de bedste steder – med de gode behandlinger til priser, der kunne betales. Jeg har været på Skodsborg, hos Arndal spa, Ni’mat og diverse Comwell-wellness-steder i Danmark – mange gange. Jeg elsker gode spa’s (udtales som Ole H siger det… tihi).

Ved et arrangement sidste efterår på Børsen med Beauty-branchen mødte jeg Majken. Vi sad ved siden af hinanden, og vi havde god kemi. Hun er sådan en type, jeg virkelig holder af, der har styr på sit shit, er veluddannet og taler lige ud af posen. Hun har sin egen blog, hvor hun netop anmelder spa’s (among others).

Om Majken (hendes egne ord)

“I love and breathe my work every day with every inch of my body. I find it so rewarding to spoil and pamper my clients every day. I’m very honored to have people booking me for an appointment – and take nothing for granted.”

Bare så I kan mærke, hvad jeg mærkede, forhendes ordsidder i hele hendes sjæl og energi…

Aftale

Ved Danish Beauty Awards mødtes vi, og vi krammede og snakkede (hun havde de sejeste gule stilletter på, som jeg bare måtte komplimenterer). Sent på aftenene ved festen kom hun hen og tilbød mig en behandling hos Amazing Space på D’Angleterre. Jeg sagde JA TAK, fordi jeg så godt kan lide hende – og jeg glædede mig til at vi skulle finde en dato, hvor jeg kunne komme i hendes hænder. Det skete så igår (som mange af jer har set på Facebook og IG)…

Det var lige så godt, som jeg troede

En god behandler er stærk i begge arme, og arbejder synkront, og holder mund, når det er passende. En god behandler fortæller step by step, hvad han/hun laver – enten undervejs eller inden behandlingen går igang. En god behandler sørger for at bøje reglerne, lave tilføjelser til “programmet” eller tilpasser behandlingen efter tilstanden hos modtageren på dagen. Majken Andersen havde det hele – DET HELT. Tilmed havde hun også humor og hendes spot-on empatiske udtalelser gik lige i mit hjerte og gav kroppen præcis dét, den var kommet efter; fuldstændig ro og pleje og SELV-FORKÆLELSE.

Min krop og sjæl elskede hendes behandling af mig, og min hud slubrerde Amazing Space-produkterne til sig. Det var luksus – på alle planer.

Inden selve behandlingen kunne jeg (det gøres med et kroner ører-tillæg, hvis man har bestilt behandling i spa’en) benytte spaområdet med pool, sauna og dampbad. Det var så lækkert, og jeg havde det hele for mig selv. Jeg nød en time i mit eget selskab, inden Majken hentede mig, da jeg lige havde fået skyllet klor (pool) og sved (sauna) af mig. Så vadede jeg efter hende i D’Angleterre-badekåbe og sutsko, og kom ind i det fineste rum (Majkens kontor), hvor jeg tilbragte halvanden time.

Produkterne fra Amazing Space

Øko-hippien Ib er meget glad for Amazing Space-produkter. Det ved I allerede. Jeg køber alle mine produkter derfra selv, og har både købt dem i selve Spa’en, i Hjerting (i en lille butik) og online.

Her er nogle af produkterne, jeg har herhjemme;

Gode tips fra Laura Bonné (indehaver og udvikleren af Amazing Space)

Hvis I vil læse nogle super skønne gode råd fra Laura, så klik på linket. Hun er en fantastisk kvinde, og hun har mange års erfaring i branchen. Jeg er vild med hende, og har faktisk også gået hos Laura selv (det husker hun ikke), men det gør jeg (da hun havde klinik på Nikolaj Plads). Der var gode energier, hvor hun havde biks dengang, og I ved, at det er det vigtigste for mig…

Majken Andersen

Hvis I vil i spa? og er på besøg i København – eller bor her – så tag et kig forbi D’Angleterre. Priserne er gode. Det er til at betale. Spa’en er i kælderen, og når man træder ind dernede, forsvinder al stress og alle lyde fra det pulserende liv ved Nyhavn/Kgs.Nytorv-området – der er complete silence i kælderen. Booker i behandlinger er der mange dygtige behandlere/Spa-therapist ‘s hos Amazing Space – og een jeg kan anbefale hedder Majken Andersen – og er helt i særklasse.

Tak for fantastisk behandling Majken

Jeg kommer igen.

Ibbe

***billederne er lånt af Amazing Space – fra deres hjemmeside

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>