Når solen skinner 

Sponsoreret (dvs nogle af produkterne er sendt til test – uden forudgående aftale om omtale)

Når solen skinner

Så skal vi ud i den. Den suger os til sig. Den vil lindre vores sjæls sukken efter mere og mere varme, og den vil forsøde vores tilværelse med gode d-vitaminer. Vi elsker solen herhjemme – for første gang i 100 år-ish har vi i år fået SÅ MEGET sol. Vi har efterhånden lært at omgås den – klogt. De fleste af os. Nogle gange fejler vi.

Alle laver fejl. For at være på den helt sikre side, så anbefaler jeg altså, at vi smører solcreme på. I ved, jeg har sagt det mange gange, at jeg er ligeglad med, hvilket mærke I vælger, bare I vælger at beskytte jer i solen med hat, med tøj, med en parasol, med solcremer og med en drink (høhø)…

I forstår, hvad jeg mener, I skal passe på hinanden derude – og på jer selv. Smør hinanden ind, smør jer selv godt ind. Spar ikke på produkterne – hellere for meget end for lidt. Vær ikke nærige – vær i øvrigt da aldrig nogensinde nærige – med noget…

Inspiration til god beskyttelse i solen

FILORGA måtte jeg købe, da jeg så, at de havde lavet en sol-serie. Det er en serie med fuld solbeskyttelse samtidig med at produkterne plejer huden med hudgode ingredienser som bla hyaluronsyre. De dufter alle vidunderligt – af sol og sommer, og så er det bare god kvalitet. Jan og jeg er begge vilde med Filorga’s solserie…

Jeg købte selv UV Bronze (I ved, dén mist, jeg har fortalt om tidligere – som dem fra bla Bioderma).

UV-BRONZE er den der genfugtende mist med indkapslet gletchervand. God solbeskyttelse med faktor 50 lige til at tage med i håndtasken. (Den er lidt dyr i forhold til Vichy’s og Bioderma – men i samme kategori som Coola’s – pengemæssigt).  UV-Bronze Mist kan også sprayes over makeup for en beskyttende og opfriskende effekt. Fugtgivende samt fugtighedsbevarende.

BRUG: Ryst UV-Bronze mist grundigt før brug, så indholdet blandes godt med UV-filtrene. Hvis I har lyst til luksus, så prøv den.

Spray til krop og mat til ansigt

Spray til kroppen og mat creme til ansigtet har jeg fået tilsendt. Jeg har ikke prøvet dem af i solen endnu (hey dansk sommer), men har testet dem grundigt på huden. Det er creme de la spray-luksus. Faktisk om hele Filorga’s sortiment kan jeg sige, at det er en luksus og feinsmeckeri-solserie. Det er til ham eller hende, der under sig selv en fed solferie – og ønsker at få en fed solserie med, der holder vand – og holder i vand.

Duften er skøn og solet – og ikke kokos og Hawaii. Meget mere sådan fransk Riviera og Cava. Lov mig lige at teste Filorga’s solserie, når I møder den. Køb den evt i Frankrig, hvis I ferierer der. Der er penge at spare, eller gør som jeg gjorde med misten; køb når der er tilbud/Goodiedays.

Fra fransk til græsk

Korres køber jeg ALTID, når vi er i Grækenland. Jeg har købt nogle håndcremer herhjemme, men ellers både solcreme og neglelakker, herreprodukter derfra og sågar dagcreme til mig selv på apoteker i Grækenland. Elsker det. Ligesom jeg altid køber Apivita, når jeg slikker sol på min yndlingsstrand i Grækenland.

I år har jeg købt en aftersun til ansigtet gennem min veninde (der rejste til Italien), fordi jeg havde prøvet den fantastiske yoghurt aftersun derfra. Dem elsker jeg bare, og den til ansigtet er mere koncentreret og noget så lækker. Varm anbefaling herfra.

I yoghurt-sol-serien er der også faktor 30 creme til ansigtet og spray til kroppen. Deres solserie er skøn, og er der nogen, der kender til solens styrke er det grækere. Duften af produkterne er generelt skøn. Sådan en blanding af pina colada og blomster (og ikke af yoghurt). Jeg tror IKKE Korres fås i DK mere???

Hvad er der ellers derude Ibbe?

Venner, der findes så meget derude – og på feriestederne/landene i lander i. Sørg for ikke at købe produkter, der har stået i solen og bagt. Gå ind på apoteker og køb solserier, hvis I handler solprodukter på ferierne. Jeg vil anbefale I køber et sæt hjemmefra til hele familien, så I har noget at tage på, når I GÅR UD I SOLEN på sol-feriestedet. Så kan I ellers shoppe amok i sol-landene, men søg inspiration på Google (eller hos mig) inden I rejser. Så I er godt rustede, når I skal ud og nyde livet i sol og sommer.

I Danmark har vi meget at vælge i mellem**. Vi er heldige. Hvad I vælger blander jeg mig ikke i, men jeg håber, I vælger, at tage nogle solprodukter med, som I har det godt med. I den kommende uge, vil jeg tippe om alt muligt til solen – ferier og mere. Følg med på bloggen og bliv inspireret – og spørg mig endelig, hvis I har nogle ting i hovedet, som I gerne vil have hjælp til, der drejer sig om solbeskyttelse. Så svarer jeg så godt jeg kan – all heart.

*hundene var selvføligelig i skygge og havde adgang til vand (som jeg havde glemt til mig selv)

**Af mærker jeg har prøvet til solen, kan jeg nævne de første 40, men vil blot remse lidt op her; Dior, Helena Rubinstein, Clarins, Biotherm, Clinique, Matas, Apotekets eget mærke, Nivea, Garnier, L’Oréal,  Bioderma, Vichy, Avéne, Mellisa, , Tromborg, Coola, Yves Rocher, Nimue, Bare Republic, Green People,  Balance Me etc …

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>