Når BB ikke rækker må jeg have extra comfort

Når BB eller CC ikke rækker må jeg have EXTRA COMFORT…
Med dette mener jeg, at jeg har fundet mig en foundation, som jeg er blevet forelsket i og som kommer til at være min ven  i mange år frem…

Clarins lancerer i denne uge deres nye foundation: EXTRA COMFORT spf 15. 
Jeg har testet den i lidt over to måneder, og jeg må sige, at det er den bedste foundation jeg har testet i mange år.
Den kan alt. Den har alt. Den gør alt. 

Den er i konsistens som den lækreste nærende, og samtidigt lette, creme du kan forestille dig. Der skal så lidt til for at den dækker. Den er ufattelig drøj i brug. Den indeholder økologiske arganolie, der sørger for at huden næres i løbet af dagen, så huden ikke taber den smukke glød, der er tilført fra morgenstunden. 

Den sidder perfekt hele dagen. Den er nem at fordele – enten med en foundationbørste, en svamp eller klør fem. Det smelter ind i huden – og jeg har fundet, at den sidder smukkest, hvis den kommes på direkte efter dagcreme. Den har virket perfekt sammen med alle de dagcremer, jeg har brugt.

Den indeholder faktor 15 og samtidigt er der indbygget et anti-forurenings-complex. 

Jeg er vild med beskyttelse året rundt, og derfor passer den med garanti også i vintermånederne, hvor min hud er badet i olie og fede dagcremer, da skal EXTRA COMFORT spf 15 ovenpå som den smukkeste overfrakke, der holder kulde ude og bevarer gløden i mit ansigt.

Dækkeevnen er medium – og dét at den både dækker naturligt og samtidigt skjuler pigmentpletter og ujævn overflade (som eksvis ar eller åbne porer) gør den til en foundation, der er perfekt til min hud.
Der er tilsat opaliserende stoffer, der gør at lyset kastes tilbage og rynkerne skjules. Jeg elsker optisk snyd, for jeg er jo stadig mig – bare med trylle foundation på.

Den findes i seks farver – og farve 112 er min nu og her-farve, og om lidt, når vinteren kommer, nupper jeg farve 107.

Prisen er kr 395 for 30 ml.

BONUSINFO:
Jeg er stadig storforbruger af min Clarins BB creme (og andre BB og CC-cremer, bare rolig), men en foundation er altså god at ha’ ved hånden, når du skal give den hele armen- og vil have det smukkeste resultat – og denne foundation er af en sådan karakter.
Jeg vil anbefale jer alle, at gå til den nærmeste Clarins forhandler og bede om en prøve i farven der passer til jeres hud lige nu (måske en tone lysere). I kan også gå til en Clarins-forhandler i eks.vis Magasin og spørge den søde Clarins-pige om hun vil prøve EXTRA COMFORT på jeres hud. Så kan i se resultatet – og se om i synes det samme som mig, at det er et af de bedste bud på, den mest optimale foundation der er at få – lige nu…

Den dufter himmelsk som alle andre Clarins produkter. Det er også et stort plus i min bog

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.