Naturativ fra Polen

 

Naturativ fra Polen

Jeg mødte dette brand hos en af mine bekendte, der er fuldblods-veganer. Hun elsker brandet, og har købt det over en lang periode. Hun ved, der er nogle produkter, der indeholder bivoks (den kan hun ikke bruge, som fuldblodsveganer). Jeg kendte ikke Naturativ. Så derfor måtte jeg jo lærer det at kende…

Naturativ er en face, body og hair care produkt-serie med naturlige og økologisk certificerede ingredienser. Produkterne er uden parabener, hormonforstyrrende stoffer, indeholder ikke kunstig farve – og er ikke testet på dyr. Produkterne er Ecocert-Certificerede. Mange af produkterne er veganske. De to jeg har fundet er veganske…

Jeg har forelsket mig i bodyolien og bodycremen i Cuddling-serien, indtil videre. Jeg har Cuddling Body Oil og Cuddling Body Butter, og de er efterhånden godt brugte…

Cuddling-serien indeholder også badegele, fodcreme, håndcreme og bodyscrub. Skal du give en gave til en du holder af, der er lidt hippieflipper (hvis fuldblodsveganer – så skriv til firmaet inden du shopper – de er så gode til at svare lynhurtigt), så kan jeg anbefale Naturativ. Jeg sys’, at det er så skønt at finde niche-brands, der ikke ligner alle de andre, og som oveni købet har sjæl, miljøbevidsthed og fornuft med sig  og så fra Polen. Ej, det er altså cool. Jeg har gode erfaringer med polske produkter, bla læbepleje til 49 kroner fra Tisane (der også er fra Polen). Jeg skrev om den HER.

Duften i Cuddling-serien er så vidunderlig. Sammensætningen af caramel, lemon og vanilje er fræk og frisk. Oliens pumpe er perfekt og doserer ypperligt. Det er en glasflaske. Cremebøtten er kedelig men pyt for indholdet er rart.

Som hippie er jeg glad for at kunne dele små perler, jeg finder i junglen af beauty-produkter, herinde. Naturativ er på listen over de perler. Serien (og andre niche-serier) forhandles hos Beauty-supply.dk – lige HER

Priserne er så gode; 129 for bodyolie og 149 for kropscremen.

Se mere om kropsolien 125 ml HER og bodycremen 200 ml HER

#naturativ #vegansk #polsk #cuddling #kropsolie #bodycreme

 

2 Comments
  1. Tak for et godt tip, eventuelt til gave 😉 Det er ikke så tit man hører om produkter fra Polen, men dejligt at høre. Selvom jeg ikke kan polsk, så har jeg polsk blod i anerne. Tæt på endda, da det er min mormor (boet her i over 50 år nu) og min afdøde morfar (hvis forældre var derfra). Så bliver man lidt mere nysgerrig 😉

    1. Åh en dejlig hilsen – tusind tak. Je forstår din nysgerrighed. Virkelig gode produkter jeg har mødt fra Polen – ønkser samme glæde ved mødet for dig – knus og tak for kommentar Ibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>