Nilens Jord mineral pudder løs og fast

45.1.1574.280.350 45.1.1584.280.350

Nilens Jord mineral pudder løs og fast

Der var en, der spurgte mig på bloggen om jeg synes, at Nilens Jord mineralpudder var ligeså god som Youngblood’s mineralpudder. Det er et godt spørgsmål. Jeg har stor erfaring med mineralpudder. Jeg har mineralpudder fra Tromborg, Youngblood, INIKA, Idun Minerals, Origins og andre… Hvad der, for mig, kendetegner en rigtig god mineralpudder er

  1. at den sidder pænt hele dagen – og ikke kager og tørrer huden ud
  2. at den kan kommes ovenpå alle slags cremer (altså BB cremer, solcremer, fede cremer, fedtfattige cremer)
  3. at den skal kunne dække let og dække tæt – alt efter hvad jeg på dagen har brug for
  4. den skal kunne det hele – for at være en ægte mineralpudder – for mig

Så JA, Nilens Jords mineralpudder kommer i den kategori, både den løse og den faste udgave. Dejlig dansk mineralpudder. Jeg bruger mineralpudder som foundation, som touch up (den faste) i løbet af dagen, som finish ovenpå anden foundation eller BB cream-  og som concealer. En god mineralpudder kan det hele.

Nilens Jords findes i løs og fast.

LØS:

Loose Mineral Foundation fra Nilens jord, er en luksuriøs foundation i løs pudderform. Den giver en naturlig make-up base, der efterlader huden fejlfri med et smukt naturligt look. Den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, blandt andet de knuste halvædelsten topaz og quartz, som giver huden en fantastisk glød (uden at glitre!).

Påføres nemt ved at bruge Nilens jord Kabukipensel (eller en anden fast mineralpudder børste – bare den er fast og tæt). Drys en smule pudder ned i krukkens låg og arbejd det ind i penslen. Drys det overskydende pudder af penslen og start med at arbejde pudderet i cirkulære bevægelser hen over ansigtet i et tyndt lag, eller byg på til du opnår den ønskede dækning.

Indeholder ikke parabener, parfume og nano. Findes i fire farver: Ivory, Pecan, Caramel og Sienna

FAST:

Compact Mineral Foundation fra Nilens jord, er en foundation i fast pudderform. Den giver en naturlig make-up base, der efterlader huden med et naturligt look. Den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, blandt andet de knuste halvædelsten topaz og quartz, som giver huden en fantastisk glød (igen uden at glitre).

For en maksimal dækkeevne bruges den medfølgende svamp eller brug Nilens jord Kabukipensel (eller anden fast pensel) i cirkulære bevægelser hen over ansigtet i et tyndt lag og byg på til du opnår den ønskede dækning.

Indeholder ikke parabener, parfume og nano. Findes i fire farver: Fair, Almond, Honey og Fawn

Alle 8 farver er lyse – og kan bruges til lys til medium hudtoner. Find Nilens Jords stander og udforsk farverne og konsistenserne. Der kommer en video på min Fb side en af dagene, hvor jeg vil vise Jer, hvor nemt det gøres – og er – at bruge en mineralpudder – såvel løs som fast. I løs har jeg farven Pecan (den er snart for mørk, når lyset udenfor bliver blåt – så skifter jeg til Pecan). I fast har jeg Almond, og den er også perfekt til nu, hvor jeg stadig har lidt sommerglød.

Prisen er 260 kroner for 9 gram løs og kr 280 for 9 gram fast

TIP: En god pensel (hvis I ikke har en tæt kabuki børste) er Powder Brush #105 fra Nilens Jord. Den er så effektiv, nem at bruge og tilpas tæt og hård. Varm anbefaling til børsten også fra mig. Se den HER

3 Comments
  1. Jeg har prøvet den fra Bare Minerales løs formel, jeg døjer med mine lede, så det er virkelig en pinsel, når nu man skal bruge så langtid på at arbejde den ind i huden, men samtittig tiltaler den form for foundation osse mig, så det rigtig træls, men håber der findes en formel som ikke skal arbejdes så meget med 😊

  2. Ib, du er en skat. <3
    Jeg køber Nilens mineralpudder, og jeg tror, jeg prøver den løse. Og til jeg pris kan jeg få både pudderen OG kabukien for den fra Youngblood, som jeg ellers ville have købt, koster 425,- ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>