Nilens Jord neglelakker

 

Nilens Jord neglelakker – fire nye farver efterår 2015

Jeg kan bare rigtig godt lide dem. Min barndomsveninde elsker dem. En veninde i Sønderjylland (og hendes datter) elsker dem, bruger ikke andre neglelakmærker; kun Nilens Jord dur.

Sådan har jeg det ikke. Jeg har mange neglelakbrands, jeg er fan af. Nilens Jord er et af de brands, bla pga den bløde, semibrede pensel, holdbarhed og farverne. Nilens Jord har fire nye lakker derude nu. Har I set dem? Jeg har set dem i Matas. Der er en coxgrå (Jan sagde, da jeg spurgte ham “hva’ farve har denne lak?” – “den er da antracitgrå med shine” – min Matas-mand), så flot her i den kolde tid, MIDNIGHT hedder den. Der er en øko-flødefarvet lak med  lidt shine, den hedder EDEN. Farven DARK SAND er fræk. Det er min favorit. Den kan I se på på billedet nederst. Farven er, for mig, “fristende” og efterårs-a-like. Så er der MAUVE. Mauve er altid en sikker vinder. Den bliver nok topsællerten af de fire, tror jeg. Lyngfarvet efterår med MAUVE.

Neglelakker fra Nilens jord er udviklet med henblik på maksimal holdbarhed og dækkeevne. De indeholder ikke parabener. De kan købes hos din nærmeste Nilens Jord forhandler og koster 99,95 kr pr.stk.

TIP: Tjek Nilens Jords nye håndcreme ud, når I alligevel er ude efter nyt til negle og hænder. Den er rar…

 

Farve #664 Dark Sand, ville gerne være på den vulkanstrand, hvor denne farve sand findes…
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>