Nilens Jord øjenskygger – MONO

11 nye skygger (+ Metallic sand)
Metallic sand

Sendt til test

Nilens Jord mono øjenskygger – dem skal jeg da ha’

Da Dorte (min hjerteveninde siden vi var cirka 3 år) var herovre for at “passe mig” for nyligt (grundet alt det med attak og tabet af vores søde Arne – svigerfar), havde hun købt to single skygger fra Chanel, som hun var så glad for. Jeg sagde “jamen, er du ikke glad for de øjenskygge-paletter, du har derhjemme?”. Hun svarede “nej, helt ærligt – så er jeg meget mere til bare een lys og en mørk øjenskygge i hver deres æske”. Jeg svarede noget ala “hmmfp, nå!”.

Siden har jeg talt med andre øjenskygge-glade-veninder om dette emne, og vi er delt fifty fifty. Nogle kan godt lide paletter med mange forskellige muligheder, og nogle er meget glad for en eller to (højst tre) øjenskygger, der er i hver deres fine æske.

Dorte sagde “det er mere overskueligt for mig”. AHA, jeg forstår.

Jeg er til det hele. Jeg har ligeså mange single øjenskygger, som jeg har paletter. Sådan har jeg altid været. Jeg lærte at bruge øjenskygge med en Mary Quant kvartet øjenskygge, så det er naturligt for mig, at der er many options, når jeg starter på et øjenskygge-værk. Nogle dage bruger jeg bare en enkelt skygge – lys eller mørk. Nogle dage bruger jeg mange farver. Det kommer an på dagen.

Hvad gør I??? Må jeg høre? Er I til en eller flere øjenskygger – på samme tid – hver ting til sin tid eller…???

Nilens Jord’s øjenskygger

Det skal handle om de nye øjenskygger fra Nilens Jord. De er fremragende. Udvalget er godt – 12 smæknye flotte farver –  og der er en skygge – der er flere – til alle.

Nilens Jord har deres fire paletter med fem-skygger. Dem kender I. I læste om dem tidligere. De har også den fine special edition julepalette.

OG NU HAR DE NYE single/mono øjenskygger.

Der er 12 nye farver;

  • fem styk pearly; champagne, green, mauve, brown og blu
  • fem stk matte; taupe,  rose, grey, brown og beige
  • to stk metallisk; rust og sand

Nilens Jord øjenskygger er nemme at blende og arbejde med. ALLE kan lege med dem. Jeg anbefaler altid, at man bruger en eye primer først for at sikre holdbarheden på øjenskyggen – længst muligt. Nilens Jord øjenskygger kan  påføres med en fugtig applikator for at intensivere farven. De kan påføres på almindelig vis, og det er den måde, jeg kommer MONO skyggerne på. Med en god pensel-applikator er skyggerne simpelthen så nemme at arbejde med. De sidder godt – især ved brug af en god EYE primer.

Den nye Eye primer fra Nilens Jord er god. Jeg spår et hit. Prøv den. Kr 170

Øjenskygger koster kr 140 stk. Tjek dem ud ude i butikkerne nu. Prøv at mærke, hvor gode de er. Se farverne. Mærk kvaliteten. Alle skyggerne er certificeret med Allergy Certified, hvis I går op i det…

Så det er ud i hele landet og finde de nye forårs-makeup-nyheder fra Nilens Jord. Jeg lover at vise jer dem alle, og jeg har hermed kickstartet “festen” ved at vise jer alle øjenskyggerne.

Jeg har tre favoritter; Metallic rust, Metallic sand og Pearly mauve.

7 Comments
  1. Hey søde Ibbe. Jeg er vist lidt lige som dig, Jeg kan li,’ det meste. Nogle dage er det bare en farve, og jeg har nogle mono skygger, nye, som gamle, som virker godt ..andre dage, vil.jeg gerne lege lidt med farver og så er det da ulige nemmere at stå med en palette frem for 7 forskellige monoer… ( ok, måske 7 er overdrevet, men .. ) 😁😁 farver & striber 😍😍😘🌸🌞🌸🌞🌸🐥🌸🌞🌸 knus og god påske til jer tre + familie 🌞❤

  2. Jeg er til det hele 😂paletter , enkelte farver , ALT!!! Og alt efter hvilket humør jeg er i, bruger jeg nogle dage en eller 2 øjenskygger , andre dage masser af forskellige farver .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>