Tinted Day Cream fra Nilens Jord kr 150

Spons (udleveret ved en event i sommers)

Tinted daydream fra Nilens Jord kr 150

Jeg vil lige pippe om denne farvede dagcreme. Den passer hele året, men åh, hvor den passer PERFEKT lige for tiden. Til os, der de fleste dage, bare vil være i livet med lidt på vipperne, gloss på læberne og en sund hud i ansigtet. Det giver Nilens Jord’s Tinted Daycream. I kender den godt fra “gamle dage”. Nu er den tilbage med lidt flere gode ingredienser, og i to farver. I love it.

Farvet dagcreme, 30 ml – to farver; Dawn og Dusk

Tinted Day Cream fra Nilens Jord er en fugtgivende dagcreme med en varm undertone. De rene farvepigmenter giver huden en naturlig glød og ensarter hudtonen med et transparent resultat. Cremen er nem at påføre og kan anvendes til alle hudtyper. Indeholder fugtgivende hyaluronsyre og plejende mandelolie.

Bruges hver dag ovenpå dagcremen, solcremen eller alene. Den er nem at arbejde med, og efterlader huden så godt velfugtet og naturlig.

PRØV DEN venner, det er en god pris – for glød til huden i disse kødpølsedage…

431 (en fin varm tone, der kan bruges af de fleste – men IKKE de helt lyse) dette er den farve, jeg bruger.

435 (en sommervarm tone, der kan bruges af de fleste med oliven/gule toner i huden)

Nilens Jord og AllergyCertified

Den farvede dagcreme bærer mærket; AllergyCertified. Hele hudpleje-serien fra Nilens Jord bærer dette mærke. Det er væsentligt, og it really matters for mange. Med Allergy Certified er vi godt sikret, hvis vi har oplevet allergi i gennem vores livstid, og møder det – en dag…

Vores hud er vores største organ. Pas på huden fra dag eet og forebyg allergi. 

Tallene for hudallergi ændrer sig i disse år. Før i tiden omtalte vi for eksempel parfumeallergi som en gammelkone-sygdom. I dag er det begge køn og alle aldre, der bliver allergiske overfor parfume. Det er ærgerligt, da hudallergi er en kronisk sygdom, som kan nedsætte din livskvalitet og som du skal leve med resten af livet.

Du kan forebygge hudallergi for dig og din familie ved at vælge produkter, der er AllergyCertified.  I kan følge AllergyCertified på Facebook og Instagram for løbende at se nye produkter.

Mere om allergi
Inde i kroppen er der noget, der hedder t-celler – i daglig tale kalder vi dem for huskecellerne. T-cellerne er dem, der reagerer, hvis de oplever, at de skal forsvare huden overfor allergene ingredienser som for eksempel parfume, dårlige konserveringsmidler eller æteriske olier. Hvis du er blevet allergisk overfor et parfumestof, vil t-cellerne huske det. Det betyder, at selv om du så holder en ti års pause fra parfumestoffet og herefter tænker – ‘jeg skal liiige prøve igen’, vil t-cellerne sige ‘a-ha, nu kommer den ingrediens på huden igen, som vi ikke kan lide – vi må hellere reagere’. Og cellernes reaktion giver dig kløe, eksem eller anden ubehag. Derfor, altså på grund af t-cellernes hukommelse, er hudallergi kronisk. Og derfor skal du forebygge den så vidt mulig”

Se alle nyheder fra Nilens Jord på deres hjemmeside. Hold øje ude i butikkerne. Gå efter farve 431, hvis I er lyse, som jeg er, og er i heldige med lidt mørkere glød i huden, så vælg farve 435. Tinted Daycream fra Nilens Jord gør en stor forskel for hudens look. Prøv den på håndryggen og hals og kæbelinje i butikken, så kan I se magien…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>