Nivea favoritter denne sommer priser fra 39,75

Jeg bliver aldrig træt af at dele min glæde ved NIVEA. Jeg har disse favoritter, som jeg lige vil spytte ud med her i varmen:

  • Der er SOL-serien. Hold nu op. Jeg går aldrig galt på stranden med NIVEA sol ved hånden. Den kølende faktor 30 og min klassiske spray elsker jeg bare. Jeg er vild med effekt og duft. Kapow! – -hej duften af sommer. NIVEA SOL bruger selv mit barnebarn. Han prøvede DERMA, havde voldsom allergisk reaktion, NIVEA trak stikket hjem som en (sol)sikker vinder. Så selvom vi ikke har blodrelation, tror jeg nok lige vi har NIVEAcreme i vores celler.
  • Cellulite darlingen har jeg fortalt om her. Den byder op til sommerdans og lette ben.
  • Håndcreme og bodylotion i Q10-serien slubrer min hud i sig. Duft og konsistens er topherlige, virkelig cremede uden at være tunge og fedtede. Giv lige håndcremen en chance, når du har påført. Føles først lidt fedtet, men så vupti forsvinder den ind i huden. HAPS.

Vil i dele jeres NIVEA favoritter med mig?
Overvejer en stor giveaway med NIVEA goodies.
Ville det være en god idé?

Jeg har brug for jeres hjælp og svar.
TAK VENNER.

BONUSINFO:
Har i prøvet de der IN SHOWER BODYLOTION’s fra NIVEA?
Først var jeg sur på dem. Forstod dem ikke. Prøvede dem og tænkte “WHAT og WHY?”
Så begyndte jeg at bruge hjernen og fulgte anvisningen nøje, bad almindeligt, sluk bruseren, kom IN SHOWER BODYLOTION på, tænd bruser og skyl let henover. Træd ud af badet og tør huden som vanligt med et håndklæde. Jeg er mest til lufttørring.
Jeg har fundet ud af, at bruger jeg den dagligt, så kan jeg påføre selvbruner uden at den striber, da min hud er godt fugtet, lige når jeg har lufttørret. Det er smart. Jeg har testet alle fem – og jeg kan ikke vælge en favorit, for de dufter alle skønt og jeg synes, at de har samme effekt. Lige nu bruger jeg kakaosmør – mums. Vi deles om den herhjemme …

VIGTIG VIDEN: Tab ikke klatter af produktet på gulvet i bruseren, for så bliver der skøjtebane i kabinen. Not funny!
Priser: 
IN SHOWER BODYLOTION 49,95 (IN SHOWER AFTERSUN koster 79,95)
SOLCREMER kr 119,95
Q10 HÅNDCREME 39,75
Q10 BODYLOTION 49,75
Q10 CELLULITE 89,95

8 Comments
  1. jeg har før været tester for NIVEA, og både deres dag-/natcreme er superfin, ansigtsvand og rensecreme – bruger også ofte deres solcreme som jeg også synes er god. Gerne deres spray som jeg synes er lettest at få min teenager til at bruge. Drenge og creme er en svær balance, så det er med at finde en som er let at påføre 😉
    smil Lene :0)
    http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  2. Jeg har ikke prøvet det der “in shower” noget – tænker nok lidt som du gjorde:) Til gengæld er Nivea “skyld” at ældstesønnen ikke gå fuldstændig i koma over at få solbeskyttelse på, idet han godt vil acceptere solspray’en.

  3. Jeg bruger IN SHOWER BODYLOTION og AFTERSUN, fantastiske skønne begge 2. Har brugt den først siden den kom frem, og viger ikke fra den 🙂 Nivea generelt er fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.