Nivea favoritter I skal møde

Annonce*** (sendt til test)

Nivea favoritter I skal møde

I er så søde til at sende mig tilbuds-fif på brands som eks.vis Nivea, som kan fås i de fleste supermarkeder – og ind imellem til super knald-tilbud. Jeg køber stadig løs af Nivea In-shower, den blå krukke og Solspray spf 30, NÅR de er på tilbud. De produkter har jeg bare altid in the house – tak fordi I hjælper mig med at shoppe dem, når de er på tilbud. Jeg elsker jer s’gu.

Der er kommet nogle nye Nivea-produkter, som jeg gerne vil dele med jer.

Der er kommet;

  • Nivea Sun Face
  • Nivea masker
  • Nivea Care Intensive Nourishing

Solcremer til ansigtet

Nivea Sun Face Care Anti-Age & Pigment SPF50 og SPF30 50 ml samt

Nivea Sun Face Care Face Shine Control SPF30 50 ml. Konsistenserne er lette, og ikke-klistrende, og jeg tror, at de her ansigts-solcremer bliver et hit. Kan bruges under makeup. Indeholder ingredienser som Q10 og E-vitamin. Dufter af NIVEA-sol. Indeholder parfume. Høj faktor. God til prisen. Kr 119,95 pr stk. Hold øje med tilbud.

0% white på forsiden betyder, der er brugt kemisk filter, der trænger ned i huden, og ikke sætter sig ovenpå huden (som fysisk filter). Den med shine-control skal I give jeres teens, der tåler Nivea-parfume. Den er god.

Ib synes

Jeg vil ikke bruge dem hver dag. Der har jeg enten Pudderdåsernes spf 40 eller lign, men de kunne sagtens ryge med på ferie til Kreta. Jeg har testet, at de ikke svier på huden. Dog skal de ikke smøres op tæt ved øjnene, for så render – i hvert fald – mine øjne i vand. Idag har jeg brugt spf 50. Den føltes rar, og jeg har nydt solen…

Og Jan synes heller ikke, at den fedter. Han har også testet den.

Masker

Der er kommet tre masker; PORE REFINE,  MOISTURE og  PURIFY. De er super nemme at bruge, og virker på et minut. Det er hele essensen. Brug en maske. Brug den, du lige synes, kan bruges til din hud lige nu. Læs på maskerne, hvad de gør. Super lækre – til prisen. Forkælelse. Jeg har næsten brugt MOISTURE-udgaven op, og har givet de to andre videre til nogle unge, jeg kender. De elsker dem.

NB: Purify-udgaven er fra Niveaøs Essential-UrbanDetox-serie, der også indeholder noget lækkert cremepleje. Tjek det ud på deres hjemmeside

Ib synes

Hvis I er til masker, og økonomien siger “Safari i Afrika og opsparing”, så er især Moisture en god fugtmaske. Den kan bruges af alle (der tåler parfume – og er glade for Nivea og lign). De to andre produkter er også gode, men de gjorde ikke noget synligt for min gamle hud. Det gjorde de så for de unges hud. Finder I dem på tilbud, så pip lige til mig. Skal snart have en ny Moisture…

#urbanskindetox #urbanskinprotect #nivea1minute

Pris

Pr.stk kr 89,95 (jeg har set dem på tilbud til kr 69).

“Den blå krukke” i let udgave…

NIVEA classic i let udgave

NIVEA Care Nourshing Cream er en hurtigt absorberende creme, som giver en kølende og frisk følelse. Den dufter som “den blå krukke”, men den er ikke fed. Den fedter ikke. Jeg synes, at den er skøn, men jeg savner det fedtet fra den klassiske. Mange vil elske den lette, og mange vil savne det fedtede. Tjek den ud derude. Jeg har set den til 35 kroner – vejl udsalgspris er kr 49,95.

***Annonce = lovkrav at der skal stå det, selvom der ALDRIG er betalte indlæg her på min blog.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>