Nordic Berries fra Urtekram

Sponsoreret* (*jeg har modtaget produkterne ved en event, og har ingen forudgående aftale om omtale)

Nordic Berries fra Urtekram

Vi kender rose-serien, kokos-serien, den uparfumerede serie, nordisk birk, aloe vera-serien etc. Vi er gode til Urtekram herhjemme. Det er billigt – det er økologisk, vegansk og har megahøj kvalitet. Vi kan li’ Urtekram – også i køkkenet med gode olier, kokosolie, mel, gryn, frø, special-blandinger, krydderier etc…

Nu er der en ny serie på vej. Den lanceres i næste uge. Nogle steder er den måske allerede på hylderne. Jeg spottede den i Kiwi* (*inden de sagde, at Kiwi lukker helt)…

Nordic Berries

“Langs med de vindblæste nordiske kyster vokser bærbuske, der bærer nogle af de mest modstandsdygtige bær, vi kender, og de er fyldt med antioxidanter og vitaminer.”

Det er med inspiration i dem, at Urtekram har skabt den nye plejeserie Nordic Berries.

Serien er beriget med havtorn, blåbær, tranebær og hyben, der har masser af naturlige antioxidanter og vitaminer.

Urtekram

Urtekram har fremstillet plejeprodukter siden 1972.

Hos Urtekram er kun det bedste godt nok, og derfor er produkterne fremstillet efter Urtekrams egne standarder og certficeret af den internationale mærkningsordning for økologisk hudpleje, Ecocert. Derfor kan vi altid regne med, at plejeprodukter fra Urtekram er uden silikone, parabener og syntetiske konserveringsmidler, at produkterne er certificeret med Leaping Bunny-Cruelty Free mærket, og at de er veganske.

Nordic Berries serien produceres hos Urtekram i Mariager.

Nordic Berries-serien med 7 produkter

Shampoo 250 ml kr 49,95 – dejlig shampoo, velduftende, plejende, god for hårbunden – og Jan’s nye yndlingsshampoo herhjemme.

Conditioner 200 ml kr 49,95 – med kliklåg (som shampooen) – både en kur og en balsam – god at massere i hovedbunden – da den ikke fedter (overhovedet ikke fedter) – genial balsam – pilebarkekstrakt optimerer de andre plejende stoffer og beroliger en stresset hovedbund. KØB DEN.

Berries Spray Conditioner 250 ml kr 49,95 – med spray – frisk håret op og giv det en dejlig frisk duft med den blødgørende spray balsam. Vitaminer og antioxidanter fra havtorn, blåbær, tranebær og hyben kombineret med hyaluronsyre giver næring og fugt til håret. Sprayen skal ikke skylles ud, og passer til alle hårtyper – også børn…

Shower Gel 250 ml kr 44,95 med kliklåg – dufter himmelsk – dufter af sommer

Body Lotion 245 ml kr 59,95 – med pumpe – en herlig bodylotion, der er særligt udviklet til tør, skandinavisk hud. Cremen trækker hurtigt ind og beskytter huden, og efterlader den blød og med en mild duft af bær.

Flydende Håndsæbe 380 ml kr 44,95 jeg spår et hit – prøv lige at dufte til den, når I møder den derude.

Cream Deo 50 m kr 49,95 aluminium-fri deodorant

Jeg mødte Nordic Berries

Jeg mødte den nye serie ved en event hos Lahme. Jeg har derfor kunnet prøve produkterne i god tid inden de lander på hylderne ude i livet. I ved, at jeg i forvejen er storforbruger af Urtekram, så Nordic Berries hoppede bare ind i vores hverdag herhjemme. Sådan bliver serien måske også “jeres ven”?

Urtekram Nordic Berries serien fås fra uge 21 i Helsam.

Nærmeste forhandler oplyses på 9854 2288.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>