Nu med tøj på og Wedel ved min side

 

Dette er et sponsoreret indlæg.

Nu med tøj på og Wedel ved min side

Vil bare sige, at jeg har fået et kursus i det på billedet
– og for første gang i mit liv – i hele mit liv – har jeg orden i mit klædeskab – orden i mine klæder 😘
Jeg er så glad – selv ens bøjler er det blevet til – og kun tøj jeg bruger – ret tit – er at finde derinde. I mit dejlige klædeskab…
Jeg vil gerne gå med tøj, der klær’ mig. Hvem vil egentlig ikke gerne det? Jeg har bare ikke gået så voldsomt meget op i det – med tøj.  Jeg har mere gået op i at gå, end tøjet jeg går med. Nu går jeg, og tøjet har fået en vigtigere plads herhjemme. Jeg har heller aldrig haft orden i mit tøj – i mit klædeskab. Min far og Tove plejer at sortere og ordne det, når de er i Staden (min svigerdatter har også ryddet op for mig i mine klædeskabe – flovt JA – men ærligt!) – efter dette kursus – KAN JEG SELV..Jeg har tidligere blot købt tøj efter kvalitet og komfort.  Med kurset “Lær hvad der klær dig” er jeg blevet bedre til at klæde mig efter min kropstype og min tøj-typel. Kurset hedder “Lær hvad der klær dig” af Christina Wedel.

ONLINE-KURSET:

Jeg sad foran min computer og tog noter,  imens jeg afspillede kurset. Jeg sad og måbede – og tænkte;  “Ej, det er mig, hun taler om”. “Ej, hvor smart, kan man virkelig købe det?” Ej, hvor fedt, at jeg ved det til jeg skal shoppe næste gang” “Ih, hvor cool, så ved jeg det, til jeg skal ønske mig noget tøj” bla bla bla. Jeg havde så mange åbenbaringer under de små online-sessioner på min skærm med Christina Wedel, at jeg var helt høj efter de syv sessioner. Jeg kastede mig ind i mit værelse, og begyndte at rydde ud og op i mit klædeskab. Jan kørte en sæk med tøj til Diakonissens genbrugsbiks – da jeg var færdig…

Jeg følte pludselig, at jeg kunne finde ud af at sætte tøj sammen. At jeg havde lært, at jeg til de samme sorte bukser, og den samme sorte jakke, godt kan få flere forskellige sæt ud af de to genstande, ved at skifte mellem forskellige toppe, skjorter, bluser, bælter, smykker eller andet… Jeg kan få hippie-looket, et tjekket look, casual-cool-looket – og alle mulige andre looks, som Christina Wedel i online-kurset har de fedeste udtryk for. Hun deler os nemlig op i kropstyper og tøj-typer med de bedste ord, jeg har hørt om emnet, ever. Bla kaldes nogle kropstyper for Lady Marmelade (engang slank – nu taget på – tyk på en dejlig måde – stor og dejlig)   og nogle tøjtyper for Boho Chic. I er nødt til at købe online-kurset for at finde ud af hvilken tøj-type og kropstype I er.

HER ER TILBUDDET – (UNIKT FOR IBBYHEART’S FØLGERE):

Venner, jeg har fået lov til, af Wedel, at tilbyde Jer et special tilbud for samme online-kursus, som jeg har fået, (med helt nyopdaterede links til vintertøjet lige nu og her). På godt tre timers video-tid lærer I præcis, hvad der klæder Jer – hvordan I finder ud af det, og hvordan I undgår fejlkøb i al fremtid.

Tilbuddet lyder på kr 799*** (oplagt julegave-ønske)  (normalpris kr 1299)
***For Ibbyheart’s følgere.

Hvad I får:

  • Viden om hvilke klæder, der klæderJer (lige netop Jeres krops- og tøj-type – og tro mig – I er der)
  • Tryghed, når I selv skal ud og handle tøj, da I nu har lært, hvad I skal gå efter, og hvordan I får spurgt om den rette hjælp hos ekspedienterne – hvad I kan forlange af dem…
  • I bliver inspireret under videosessionerne til at gøre Jer umage mht valg af tøj – om det er casual eller den lille sorte  – og Wedel er bare en fænomenal formidler (så selv jeg, da ikke er fashion-kyndig forstår det)
  • Tre timers online kursus, som I kan afspille når I har lyst – og ligeså mange gange som I har lyst. Man bliver faktisk sin egen stylist med Wedel ved hånden/ lige der på skærmen i Jeres stue.
  • Wedel inspirerer til oprydning, så klædeskabet bliver overskueligt – brugbart – brugervenligt – let tilgængelig.
  • Der bliver øst med positive adjektiver til os ALLE om, hvor dejlige vi er – som vi er, og at vi skal stå ved vores kropstype – og tøj-type og iklæde os derefter.

Sådan får du fingrene i produktet:

Gå til http://www.christinawedel.dk/laer-hvad-der-klaer-dig/ og klik på “Ja tak, stil mig videre til kurset”

Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger og tjek at Jeres emailadresse er indtastet korrekt

I feltet “Evt. Promokode” skriver I: IBBYHEART

Acceptér vilkårerne

“Prisen” ændrer sig nu til 799 kr. (det kan tage et par sekunder – fra kr 1299)

Klik på “Gennemfør køb”

Herefter modtager du login-oplysningerne til kurset til emailadressen (der er oplyst) – og I vil derefter altid kunne gå tilbage til de infos for at tilgå kurset.

Slutteligt vil jeg gerne tilføje, at jeg ikke er ved at tage Ibbyheart ud af en Fashionista-vej. Jeg fik muligheden for at tilbyde Jer denne deal og sagde JA TAK til min dejlige, dygtige, smukke og sjove veninde Christina Wedel. Idet jeg har fået kurset, og dermed har indgået en aftale med Wedel, er dette et sponsoreret indlæg.

I næste uge kan I vinde tøj herinde. Jeg er stadig ikke fashionblogger, det er bare et stykke tøj, som jeg er blevet afhængig af, og som jeg har fået lov til at udlodde en af. I må selv vælge størrelse…

Er det noget I kan lide herinde? At jeg fortæller lidt om tøj? Jeg vil så gerne have Jeres besyv om det.

#wedel #lærhvadderklærdig #christinawedel #rydopiditklædeskab #rydopidittøj #kropstype #tøjtype #mitklædeskab #ibbyheart #stylist #sponsoreret #tøj #klæder

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 12.16.12

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>