Nude, cute og lyserøde sager fra Sephora

Sephora SS17 Lyserødt og mere

Nude, cute og lyserøde sager fra Sephora

Det vælter ind med sommernyheder nu, især nude, cute og lyserøde sager. Jeg har lige udvalgt nogle lækre sager, jeg vil dele med jer – fra Sephora. Der er to af produkterne, jeg vil fremhæve med fed skrift, simpelthen fordi de to produkter har det hele!!! Læs med herunder…

De to helt fede (som I skal skaffe)

  1. Kvartet øjenskygge FROM DAY TO NIGHT med spejl til kun kr 85. Virkelig skønne skygger i fire fine farver, jordtoner i brune – og grålige toner. Elsker prisen. God konfirmationsgave, siger det bare…
  2. Lipgloss med plump-effekt OUTRAGEOUS EFFECT til kr 120. Den fås i seks nuancer, og jeg har fået den der minder mest om den fra Dior – sart tonet lyserød. I love it – igen – især til prisen, for den minder så meget om Dior’s, jeg kan ikke se eller mærke forskel!. KØB DEN. (laver video med den på – senere idag på FB).

Andre fine sager

  1. Highlighter pudder GLOW FINISHING PRESSED POWDER kr 150. Den smukkeste udstråling i ansigtet eller på highlighterpoints opnås med denne smuksak. Er den ikke fin? Den sidder så flot på huden, og jeg tænker også her genial konfirmationsgave til prinsesser.
  2. Håndsæber i nye klær’ DECORATED HAND WASH 2017 kr 40 pr.stk. Der er mange varianter. Heldigvis har jeg fået den med Pæon, som jeg i forvejen bruger herhjemme. Den er da bare endnu mere nuttet med frøkapsler. Tjek udvalget ud i butikkerne.
  3. Highlighterstick LUMINIZER TO GO kr 119. Den er bare for kær og har lidt K-beauty over sig. Farven er fin, og med sådan en stick er det supernemt at trylle lys i ansigtet med.

Sephora åbner snart

Nu er der ikke lang tid til Sephora åbner i Købmagergade. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg kommer stadig til at bruge Frederiksberg Centrets Sephora mest, da dens placering gør det en kende nemmere for mig, men jeg skal også på oplevelsesshoppeture i Sephora in the city. Det er også i år, at Sephora har lovet os alle sammen en webshop. Det bliver en kæmpe succes. Jeg ved det bare.

#sephora #kbeauty #plump #highlighter

 

Se de fine sager fra Sephora i butikkerne nu
Denne her skal jeg bare ind efter. Er den ikke også smuk i farven? #rose #plump
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>