Ny medicin KLORhvafornoget

(null)

Ny medicin KLORhvafornoget

KLORZOXAZON. 250 mg. Jeg fik en FB-hilsen (redigeret og forkortet):

“Blot en kærlig hilsen, tænker på dig. Forbandede “kvælerslange”, som jeg har forsøgt at forklare andre, som “den meget store blodtryksmåler” nogen har spændt på mit højre lår, der bare bliver pumpet mere og mere op.

Jeg ved lige præcis, hvor hæsligt det er . Havde et slemt anfald i 2009, Smerterne sad i brystet og jeg vidste ikke, at der ligefrem var et udtryk (MS-HUG) for de smerter. Jeg har brugt brugt nogle muskel afslappende piller, Klorzoxazon, der ikke er vanedannende, men kan få det til at falde lidt til ro. Ville lige skrive det til dig, hvis det kan være en hjælp.

Alt det bedste til dig, vovserne og Jan.

Knus xxx”.

Jeg skrev med det samme tilbage, at jeg ville høre min læge, om det mon var noget for mig. Han sagde “prøv det”, og skrev en recept. Jan the henter-alt-på-apoteket-til-sin-kone-mand skyndte sig afsted. Jeg prøvede en igår. Kunne kun mærke at mine ben blev meget tunge. Ingen lindring ved stramheden/kvælerslangen om brystet. Har idag taget to. Stadig ingen lindring.Kvælerslangen sidder godt fast. Jeg er træt. Har aflyst alle planer, øv…

Venter på, at de virker for mig. Har I nogle erfaringer med MS-hug I vil dele?

Min søde FB-kontakt skrev også:
“Jeg forbinder MS-HUG med stress, det ske,r når jeg har været allermest presset, ked osv., at jeg får de værste anfald og nogle gange sker der jo ting, vi ikke selv er herre over.
Meditation med guidede vejrtrækning øvelser kan lindre lidt. Jeg tror, der er meget angst forbundet med de anfald, jeg bliver helt sikkert bange specielt, når det er omkring brystet og jeg føler, jeg ikke kan få luft…”

Hvad er dit syn på MS-HUG?

OM DRUGS OG MIG: Der er mange, der tror, (FEJLAGTIGT), at jeg kun er en klidmoster. “Ib, du er så hippieagtig, lever bare af alt dit sunde shit og helsekost”. Det er ikke sandt. Jeg har brugt bla SAROTEN i fem år mod nervesmerter, og en periode prøvet Lyrica. Jeg tager dagligt IMOZOP, LDN og Centyl etc. Så det.

Jeg er taknemmelig for mit netværk. Tusind tak til min søde FB-ven. Jeg vil gøre alt for at slippe af med den skide kvælerslange. Nu prøver jeg KLORZOXAZON sammen med vejrtrækningsøvelser og fysioterapi…

Hvad gør du?

8 Comments
 1. Kære Ibby.
  Du skriver at Klorzoxazon ikke har haft nogen virkning endnu, men hav tålmodighed, de fulde effekt kommer først om 1-3 uger brug. Jeg er farmakonom, så kende præparatet godt, og min søn får det for slen hovedpine, med god effekt. God bedring . Knus fra Dorthe

  1. Dorthe, det siger min ven Peter også. Han er læge. Tusind tak. Sys allerede det har hjulpet idag… Jeg er smertelettet i hvert fald, om end sløv knus og tak

 2. Jeg har haft Klorzoxazon som min følgesvend de sidste mange år, og de er gode for mig.
  Jeg har også fået saroten, men jeg synes ikke at det virkede på så meget andet end vægten

 3. MS HUG… Det udtryk har jeg aldrig hørt. Men det giver god mening. Tror jeg har prøvet det 14 dage før jeg får min diagnose i 02″. Det føltes som om jeg ikke kunne få luft og jeg blev så bange, det gjorde ondt når jeg trak vejret. Og der var ingen læge der ville komme og kigge på mig.. Mindes det stod på inogle uger.. Men gik i sig selv, heldigvis.. Håber den snart slipper dig.. For det er virkelig ubehageligt. God bedring søde dig..

 4. Hej Ibby,
  Har lige læst dit indlæg, ved ikke hvordan det går med dine smerter osv..
  Vil blot lige skrive, at jeg har bedre effekt af baklofen, har også læst, at nogle har bedst effekt af siradalud… Lyder til, at det er meget forskelligt fra person til person, om det er det ene eller andet som virker…
  Rigtig god sommer 🌞
  kh Birgitte

  1. Årh det er godt at høre. Jaaaa vi er nemlig individuelle – udfordrede ❤️❤️❤️ tak fordi du skriver

Leave a Reply

Your email address will not be published.