Nye tæpper

Nye tæpper – er ikke så nye mere

For nogle er det vigtigt med kunst på væggene. For mig er tæpper vigtige. Jeg går op i tæpper – og på dem. De skal bære mig. De skal være bløde og flotte. De skal være af supergod kvalitet – ellers er det ligemeget. 

Jeg købte to nye tæpper for næsten et år siden. Jeg skrev om det og viste jer hele processen på Instagram og Facebook, og jeg er så stolt af, at jeg inspirerede mange af jer til at købe nye tæpper – sågar på stedet, hvor jeg havde købt vores. Det er altså god stil… 

Mine tæpper er vores tæpper, for Jan kunne også lide dem med det samme. Det ene tæppe (det blågrønne) inspirerede endda til, at vi malede den ene væg i stuen i havgrøn.

Tæpper med historie

Jan og jeg har noget med ferie og Grækenland, Mauritius og Hawaii. Dét ville jeg have vores tæpper skulle “fortælle”. Dét gør de for os, det ene er havets farver de steder vi har rejst til og været lykkelige – og det gyldne tæpper fortæller os om de solopgange vi har set ude i verden – og herhjemme. Se selv – det er nemlig kunst for os.

Vi er så glade for vores tæpper, og ønsker os snart et nyt til vores gang. Jeg sparer op, og har snart pengene. Så er jeg klar til en tur til Garant i Valby.

Møs og nyd dagen fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.