Nyhed i Danmark – DR. PAWPAW

Sponsoreret 

NYHED I DANMARK – DR. PAWPAW

Jeg har aldrig set Dr. PAWPAW i butikker i Danmark, men jeg har købt den online. Dr. PAWPAW, balmen med naturlig fermenteret papaya, der har kultstatus.

Dr. PAWPAW har fans over hele verden, incl undertegnede. Første gang jeg læste om den, troede jeg det var en potevoks. Så kan I nok forstå, at den fangede min interesse haha…

Britiske Dr. PAWPAW bliver fremstillet i UK, og er et multifunktionelt produkt, der indeholder en stribe af plejende ingredienser, herunder fermenteret den før omtalte papaya, olivenolie og aloe vera. Dr. PAWPAW er helt uden parfume.

Papaya er kendt for sit høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der reparerer, giver fugt, glatter ud og beroliger tør og irriteret hud. Den lækre balm kan bruges på læber, hud og hår etc

Hvad kan Dr. PAWPAW?

bruges til knastørre læber
som pleje til tørre neglerødder
imod hælrevner
til håret
til tørre albuer og områder med meget tør hud
til at forme og tæmme øjenbryn

Hvor kan vi få det Ibbe?

Dr. PAWPAW forhandles hos Coop og på Coop.dk

Der findes lige nu tre produkter derude;

Dr. PAWPAW – Original Balm kr 64,95 for kr 25 ml

Dr. PAWPAW – Tinted Peach Pink Balm kr 64,95 for 25 ml

Dr. PAWPAW Tinted Peach Pink Balm har den samme formel som Original Balm, men med en fersken-pink farve, så den giver lidt farve til læber og kinder.

Dr. PAWPAW- It Does It All 7-in-1 Hair Treatment Styler

It Does It All er et 7-i-1 plejende stylingprodukt tilsat Dr. PAWPAW’s signaturduft af mango og kokos.

De 7 funktioner:

1: Beskyttelse ved varmestyling
2: Reducerer spaltede spidser
3: Gør det nemt at udrede filtret hår
4: Leave-in plejende behandling
5: Reducerer frizz og gør håret glattere
6: Stylingprodukt til tørring med hårtørrer
7: Giver glans

Pris: 150 ml, 94,95 kr.

Hvorfor skal vi vide dette Ibbe?

Jeg får ikke penge for at sige det, men jeg synes, at I skal vide Dr.PAWPAW er derude. Det er et produkt i samme kategori som andre lavet på PETROLATUM/mineralsk olie, som I også ved, at jeg ikke er bange for.

Det er en lang snak, som jeg har taget mange gange i mine videoer. Nok er nok. I kan prøve at finde Dr.PawPaw og se om den har effekt på jer. Jeg er vild med hårproduktet, selvom jeg ellers ikke er sådan en, der bare vil have alt i eet (lige der – i mit hår). Den der Tinted har jeg brugt hver dag siden, jeg fik den, og den gule tube kender jeg, så den har jeg givet videre til en hundeven, der havde meget tørre negle og hænder…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>