Nyt år Nye mål Nye bøger

IMG_9460.JPG

 

Nyt år – Nye mål  – Nye bøger

De her tre har jeg kigget i. En af dem gav mig meget. To af dem gav mig lidt…

Birgitte Nymann er sådan en type kvinde, som jeg ikke har som veninde. Jeg har ikke en veninde, der ligner hende. Hun virker så spif, frisk og utrolig ovenpå. Hun er motiverende, og bogen er skrevet i et letforståeligt og ikke kedeligt-dræbende sprog. Der er meget fokus på træning og gode råvarer. Opskrifterne er skønne og brugbare (ikke bare et stykke salat med et æg ovenpå).Bogen hedder SLANKEKUREN, tab op til 32 kilo på 16 uger. Hvis du er klar til en livsstilsændring og et vægttab, så kan “Slankekuren” meget vel være din guide i forløbet.

“På kun 16 uger kan du tabe helt op til 32 kilo og dette kun ved at følge “Slankekuren”s råd. Bogen er skrevet af Birgitte Nymann, Jessica Skovmose og Katja Kafling, og de viser dig hvordan du kan leve et normalt liv med god mad, men stadig tabe dig og leve sundt. Bogen indeholder hjælpende opskrifter, der er fantastisk lækre og ikke får dig til at føle, at du mangler noget. Bogen indeholder også gode råd og flere står frem og fortæller om deres erfaringer med kuren.”

Bogen er opbygget i trin(faser) over 16 uger. Er du klar til sundhed og sandhed, så skal du investere i denne bog.

Se mere HER

218 sider – kr 250 – udgivet på Politikens Forlag

Hvis du elsker Birgitte Nymann, vil du elske denne bog

Så er der Lene Rodes bog. Hun er ikke så kendt, og bogen slutter lidt øh hovsa-agtigt, men det er den bog, der tiltalte mig mest. Der har inspireret mig mest. Min veninde har købt Birgitte Nymann’s, og hun er godt igang – og superinspireret. “DET DER VIRKER” af Lene Rode er virkelig sat flot op. Fed grafik. det elskede jeg. Indholdet er overskueligt. Til at forstå.

“Det der virker” handler om at finde den rigtige vej for DIG til at blive sund og slank. Lene Rode har samlet de bedste ting fra en lang række kure som LCHF, 5:2, Stenalderkost, Vegetarkost m.fl. så du ikke behøver at vælge.

Med “Det der virker” får du altså alt det bedste fra de forskellige kure, så du slipper for at skulle vælge. Du får 40 enkle og lækre opskrifter og 10 hurtige og lette øvelser. Følger du opskrifterne, der er sunde og lækre, kommer du til at få en stærk, slank krop, der kan klare lidt af hvert, og som du kan være glad for.”

Lene har en fin blog HER  – som jeg er blevet glad for at følge

Bogen kan købes HER

180 sider – kr 250 – udgivet HER

NEM MAD TIL 5:2 af Mimi Spencer indeholder helt vildt dejlige LOW-CARB-opskrifter. Mimi Spencer var hende, der fandt på 5:2 Kuren sammen med lægen og videnskabsjournalisten Michael Mosley. Alle opskrifterne i bogen er regnet ud i kalorier for os. Der er 120 opskrifter i bogen. I starten af bogen er der en gennemgang af 5:2-principperne. Jeg bliver aldrig en 5:2 pige, for jeg besluttede i 2013, at jeg ikke ville følge en bestemt kur nogensinde mere. Jeg er dog stadig vild med at samle gode opskrifter på sunde retter fra forskellige mad-bøger/slankebøger/ sundhedsbøger…

194 sider – kr 149 – udkommer 6.januar på Poltikens Forlag.

Lene Rodes bog passede bedst til mig. Af de her tre. Jeg fik lige præcis det skub i den rette retning, til at huske det vigtigste, nemlig at bruge de bedste redskaber fra de bedste diæter, mikse dem, så de passer ind i mit liv. På side 35 står der “tag billeder af dig selv i undertøj forfra, bagfra og fra siden. Mål dig selv….” Det gjorde jeg igår, og nu kan jeg ikke vente til at tage billeder om tre måneder. Når jeg lykkes, poster jeg billederne på NO DIET-bloggen!!!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>