Nyt år – samme ansigt og krop – men nyt hår

Totten viser bare, hvor langt håret var, før vi gik igang. 16 cm gammelt hår er røget af.

Nyt år – samme ansigt og krop – men nyt hår

Ja, det er nyt (h)år. Første uge i 2018 er gået, hej 18′, hvad indeholder du?

Nyt år, nye mål, nye ønsker, nye håb.

Samme ansigt. Samme krop. Samme mand. Samme hund.

Samme og samme – jeg har fået lidt flere rynker men samtidigt fyldt mine kinder lidt ud. Ikke med fillers og halløj – bare med lidt god mad, der ikke er blevet forbrændt, og derfor har sat sig på min hage og begge kinder.

Det er okay. Det er okay. For jeg hader ikke mig selv. Jeg var da super glad for jeans i str 42 i vinteren 2016, men de kan godt vente på mig. De kan godt lige være i skabet, til jeg er klar til at springe i dem – igen. Jeg bliver klar. Skal bare lige fylde 47 år først, og SÅ tager jeg affære.

47 år på lørdag

Jeg fylder 47 år på lørdag. Jeg skal ikke holde noget. Jeg skal være sammen med min veninde gennem snart 45 år (ja vi mødte hinanden, da vi var to år). Hun kommer herover fredag fra Esbjerg og overnatter. Så skal Dorte og jeg hygge om lørdagen. Nanna og Kesse tager Fjolle, så vi ikke skal tænke på ham. Elskede hund, der er elsket. Det gør mit liv bedre.

Jeg har fået en fødselsdaggave allerede. Min hjerteveninde siden 1992 har nemlig klippet mig PAGE. Yes, det var tid til det nu. Af med alt det gamle hår, og så ud i livet med page.

Det er HELT VILDT så mange komplimenter, jeg har fået med det nye hår, og det var altså bare igår – at det blev klippet. Så jeg tror på, at det klæder mig, for selv fremmede har sagt det til mig idag – også en ung mand i bussen idag “fed hue – til dit pagehår”. Ej, men det er da smukt…

47 er meget flottere end 46. 47 er et flot tal. Jeg elsker tallet fire, og Jan er jo en 7’er (7.sept 1959) – så jeg tror det bliver VORES år.
Jeg tror også, at det bliver MIT ÅR. Det kan jeg mærke. Jeg er klar til noget vildt og anderledes – nye mål og nye spændende sager. Jeps, jeg skal nok lukke op for sluserne af ord, når de er klar til at komme på skrift (offentligt) herinde…

Godt nytår atter til jer derude venner

Ville bare lige sige hej og SE MIT NYE HÅR made by my friend at heart Xenia (som arbejder ude på Christianshavn.)

Møs fra Ibbe

5 Comments
  1. Det ser bare knaldgodt ud søde, fik den samme idé i går, to sjæle en tanke.
    Rigtig stort tillykke og god fødselsdag på lørdag:)

  2. Skønt! Tillykke med det nye hår – og snart med det nye år (47). Dejligt med lidt talmagi til at løfte forventningerne 🙂

  3. Har haft tanken om en lang page mange gange, men er ikke så modig som dig. Måske bliver det i år, at lokkerne falder….. Tillykke med det nye hår og fødselsdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.