Øbro & Tornbjerg, Det Norske Job

9788740016376

Øbro & Tornbjerg, Det Norske Job

Det er en rigtig god, gedigen og hamrende spændende krimi. Badabum Basta. Jeg har skrevet om Det Norske Job (se mere HER) på Instagram og Facebook, hvor jeg har fået dejlige hilsner fra nogle af jer, der har købt bogen, på min anbefaling, og ligesom jeg, har læst den, hurtigt. For man lægger den ikke fra sig, når man er gået igang…

Den er fuld af sex, drab, kokain, yoga, gøende hunde, DEA, kærlighed, ondskab, varme himmelstrøg og kolde kontanter.

Det er fjerde bind i serien om Kathrine Wraa (Kriminalpsykolog). Jeg havde kun læst den første, men kunne sagtens følge med (jeg skal dog hurtigt muligt have fat i nr 2 og nr 3). Serien er en god pakke til jul, hvor du, til en krimi-elsker, kan købe hele serien for under 500 kroner (for fire bøger!).

Bare læs den. Punktum. Skrivestilen minder om Julie Hastrup og Lars Kepler.

NB: Med fare for at alle tror, jeg konsekvent onanerer til alle bøger (jvf Bitz’ bog), vil jeg sige, at sex-scenerne i bogen virkelig tændte nogle rare fornemmelser i min krop da…

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>