Øko sol

Picture
Pølsetæer i sol

ØKO SOL – COOLA

Vil blot lige sige, at jeg elsker mit COOLA solsæt til ansigt og krop. Coola for me er godt. Jan kan også lide – især den til ansigtet.

På kroppen dufter jeg af Pina Colada (fås også uden parfume og med Mimose duft).

I ansigtet er jeg uden duft, men med super beskyttelse og mine øjne render ikke i vand.
COOLA er perfekt til mig og mit solbehov, og så gør det da ikke spor, at jeg dufter af solskin og Hawaii – på kroppen. Det er bare et ekstra plus for mig – især når jeg nu ikke er på Hawaii, men blot på min tagterrasse.

Hawaii

Jan og jeg har været på Hawaii. Da vi var unge og smukke – og lidt rige. Det var trylleferie i tre uger. Luksus, kys, sol, japanere og surfere…

Pina Colada-duften minder mig (og os) om den ferie. Det er ikke et ringe minde…

Jeg drømmer mig væk, imens jeg nyder, at min mand har fri, er på solsengen ved min side (fridag), og han synes, at jeg dufter vidunderligt. Jeg nyder også, at jeg ALDRIG bliver solskoldet og fedtet med COOLA produkterne. De er magiske.

COOLA

Jeg er godt beskyttet mod solens skadelige stråler, og jeg ved, at COOLA ikke tester deres færdige produkter på dyr. De har en helt fantastisk politik, hvor de bla samarbejder med MS National Multiple Sclerosis Society, Greenpeace og PETA (to af mine yndlings organisationer, som jeg selv har støttet i mange år). Jeg må bare stå ved det; jeg har fundet et af mine favorit-solmærker; COOLA.

COOLA forhandles bla online – og også hos udvalgte forhandlere som gode velassorterede helsebutikker/beautyforhandlere.

INFO: Jeg handler mine Coola produkter hos Green Skin på Gl.Kongevej.

3 Comments
  1. Jeg havde først fri kl 18, men var alene hjemme med hundene. Så jeg behøvede ikke at skynde mig at lave aftensmad og satte mig et par timer på terrassen med hækletøjet, godt smurt ind i de lækre Coola produkter jeg fik med posten i sidste uge. Nu vil jeg prøve deres aftersun inden jeg hopper under dynen 🙂

    1. Marianne – det lyder vidunderligt
      Hvad sys du om den lækre aftersun?
      Min hud lapper den i sig og efterlader huden silkeblød

Leave a Reply

Your email address will not be published.