Øko-tex varmeplaid in the house

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 08.36.16

Medisana-varmetæppet er sendt til anmeldelse

Øko-Tex varmeplaid in the house

“Er du blevet så gammel Ib?”, sagde min veninde, som jeg Skypede med, da hun så jeg sad under et tæppe med lys i (lys i controllleren). “Jeg er bare træt af min fars gamle uldtæpper, der kradser, og nogle gange har spasmerne i min ryg og bækken godt af varme”. Min venindes veninde ejer firmaet, der forhandler Medisana, og vi fik lavet en aftale om at jeg skulle teste sådan et tæppe, og kun hvis* jeg kunne lide tæppet, ville jeg skrive om den herinde på Ibbyheart. Derfor denne blogpost.

Jeg er glad for tæppet. Det kradser ikke. Det er lavet i det blødeste Øko-tex-materiale. Jeg kan have bare ben (ved uldtæpper skal jeg have bukser på, da de ellers kradser og smerter pga føleforstyrrelserne i mine ben), når jeg sidder med det. Jeg sidder bedst med tæppet over mig – i sofaen – så det sækker op til brystet og ned til midt på lårene. Underbenene får kvalme af for meget varme, og så spasser de ud.

Jeg sover også på et varmelagen fra 1.nov – 1.marts. Det har jeg gjort i mange år. Dvs jeg tænder for lagenet en halv time inden jeg går i seng, og så er det nemmere at falde i søvn, da min ryg (og også mit bækken) altid sidst på dagen i vintermånederne er smertende og stiv (jeg slukker lagenet inden jeg falder i søvn). Der hjælper varme også. Der er nogle med MS, der hader varme. Jeg er ikke en af dem. Varmen må bare ikke røre mine underben, for så er jeg en af dem. Varme i knæ og underben giver mig – og dem (benene), “myrekryb” (hvor det føles som om der kravler myrer inden under min hud på knæ og underben).

OM HDW varme plaid fra Medisana:

 • 4 temperatur indstillinger.
 • Turbo varme knap med 120 watt.
 • Sikkerhedssystem med overophedningsbeskyttelse.
 • Slukker automatisk efter 180 minutter.
 • Smart controller.
 • Vendbart tæppe (se billeder)
 • Behageligt og blødt yder-materiale.
 • Øko-tex standard 100. (verdens førende sundhedsmærkning af tekstiler)
 • Vaskbart, takket være den aftagelige controller.
 • 180×130 cm.
 • LÆS brugsanvisningen** grundigt igennem inden opstart og brug
 • PRIS kr 749

Varmetæppet forhandles online HER.

*ligesom alt andet på bloggen – skriver jeg kun om ting jeg kan lide
**ingen dansk brugsanvisning i manualen, så Jan og jeg tog den engelske, inden jeg gik igang med projekt “varm-mig-bløde-tæppe”

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 08.36.31

3 Comments
 1. Er der returret? Hvis produktet ikke kan bruges, hvis den skal gives som gave? Tak for den bedste blog jeg kender. Du har hjerte og viden.
  Susanne

 2. Kære Susanne B.
  På casmacare.dk er er 28 dages returret iflg forbrugerloven. Forudsat, at produktet selvfølgelig ikke er brudt/brugt! Og vi har ydermere valgt at returnering er GRATIS for dig som kunde hos os. Da skal du blot skrive en fyldestgørende info-mail til kundeservice og du vil modtage PDF-label retur – se mere i vores handelsbetingelser. 🙂
  Hvis den skal bruges som gave, skriver du blot det+dato i kommentarfeltet og vi vil tage højde for dette. Hvis det er en julegave, skrives dét blot i kommentarfeltet og i den forbindelse kan jeg fortælle, at man kan bytte julegaver indtil d. 15 januar 2016. Håber svar er fyldelstgørende og velkommen! 😉

 3. Varmetæppe er guld!
  For mig er det vigtigt, at det kan nå fra ankler til lænd, for jeg bliver så kold på underkroppen om vinteren. Det er som om intet, jeg finder på, kan holde mig varm. Og er jeg først kold til aften, kan det tage timer at falde i søvn. Det er som om jeg ikke længere kan få varme af mig selv, hvis kroppen først er blevet “bundkold”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>