Økologisk Coola BB+ creme

https://www.matas.dk/coola-mineral-face-spf30-bb-lightmedium-44-ml?gclid=Cj0KCQjwt_nmBRD0ARIsAJYs6o2o-erSmweesZYBs-crdz9BPFDap8c4Owe647cYn8Pk18sCpZ1kr9MaApotEALw_wcB

REKLAME

I har selv udnævnt mig til BB-dronning. Jeg er bare superfan. Jeg kan ikke få nok af dem. Jeg må have BB…

Jeg sværger til BB-cremer, da de er så naturlige på huden og samtidigt føles som god dagcreme. Huden får en ensartethed, og får en smuk glød (når jeg vælger den rette farve OG BB-creme). Jeg har købt og fået sendt et utal af BB-cremer. Nogle er ikke værd at snakke/skrive om, og andre får spalteplads. Denne her vil jeg gerne fortælle jer om.

Økologisk Coola BB+ creme

COOLA Rosilliance ™ SPF 30 BB + Cream er en tonet fugtighedscreme, der giver glød. Den bredspektrede mineral SPF 30-sammensætning mærkes stort set ikke på huden (den er så utrolig let og let-flydende – og IKKE tæt og tung). Den dækker flot og afslutter farvetonen perfekt. Stamceller fra rosenblomst giver en udglattende løsning, der fugter og genopbygger hudens naturlige elasticitet. Rynkerne er mindre synlige med denne BB-creme – så gæt hvorfor jeg er vild med den? hahaha

Cremen er vandfast (80 minutter) • Plantestamcellebeskyttelse • Over 70% økologisk certificerede ingredienser • Vegansk • har en naturlig Sweet Rose duft.

Let-dækkende – rig på fugt, så huden ikke føles tør i løbet af dagen – meget sådan moist, så huden får en skøn udstråling (af sundhed).

Dette er en BB-creme, der kan bruges hele året (men optimalt i sommeren) – hver dag i sommermånederne især – vil jeg anbefale. Den findes i to farver – og jeg bruger medium/dark (den mørkeste). Prisen er 449,95 (netop nu på tilbud i Matas – vi sparer 90 kroner).

https://www.matas.dk/coola-mineral-face-spf30-bb-mediumdark-44-ml

Om Coola

Jeg har været stor fan af Coola i mange år (og anbefalet brandet til rigtig mange). Jeg læste engang om brandet, at man måtte have sine børn og hunde med på arbejde hos dem i USA, så elskede jeg dem endnu mere (jeg ved ikke om det er sandt – men godtroende som jeg er — så købte jeg deres produkter – og det gør jeg stadigvæk). Deres solspray er ikonisk, og hvis I ikke kender brandet – så start dér. Den fås med forskellige dufte og også uden.

Jeg laver en video til Facebook imorgen, hvor jeg viser BB-cremen i brug, så I ved selvsyn kan se dens fortræffeligheder <3

Stay cool and kind

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>