Økologiske læbepomader til kr 39 stk

Sponsoreret

Læbepleje fra Bulgarien, det må vi da lige se på

Økologiske læbepomader fra Alteya Organics

Alteya Organics er et bulgarsk firma, der er specialiserede i dyrkning af roser. Jeg ved ikke meget om Bulgarien, men jeg kender til DEN BULGARSKE ROSE.  

Alteya Organics blev stiftet i 1999.Familien bag brandet har dyrket og arbejdet med roser siden begyndelsen af 1900 tallet. Deres rosen-marker er alle økologiske. Markerne findes i hjertet af den bulgarske Rose Valley. Der vokser en af verdens fineste blomster – den bulgarske rose.

Ud over deres produktion af roser dyrkes der også lavendel og andre urter.

Alteya Organics hånd-høster deres roser, lavendel og urter og fremstiller deres blomstervand, æteriske olier og ekstrakter efter 400 år gamle metoder; damp-destillation kombineret med moderne videnskab.

OM Alteya Organics

Produkterne er vegan* (*dog ikke læbepomaderne med bivoks), glutenfrie og 100 % rene og uden alkohol.

Certificeringer: EU øko certificeret – Ceres certificeret – USDA -certificeret – Bulgarian Rose Valley Product Certificeret.

Emballagen er BPA-free.

Jeg kigger på deres læbepomader

Jeg fik sendt et udvalg af deres læbepomader. De er alle fugtgivende og plejende. De beskytter læberne mod vind, kulde og sol. Der findes helt sikkert en for DIG. 

De kommer i 7 varianter (der mangler en på fotoet):

GUL: Jasmine & Ylang Ylang – nærende og god til ekstra tørre læber

ORANGE: Rose lip balm – med spf 15

LYSERØD: Rose lip Balm – kysselæber (den lyserøde med spf 15 mangler)

LILLA: Lavender Lip Balm – god i vinterkulde

TURKIS: Lavender & mint lip Balm – minty vinterskøn

GRØN: Grapefruit & Zdravetz lip balm – fugtbasker

Hvorfor denne post Ibbe?

Fordi jeg faldt for dem. Fordi jeg synes, at det er skønt, at vi ikke alle sammen drøner rundt med Labello eller Lypsyl. Det er fedt, at de er så superdejlige, skønne at have på, effektfulde og velduftende. Jeg kan lide dem (ellers var de aldrig kommet på bloggen) – det ved I…

Lige nu denne post, fordi jeg tænkte, at det er fine gaveidéer. Lige den der ekstra lille gave, der kan gøre en forskel. Hvad synes I???

I kan købe dem hos Beauty Shop, og jeg FÅR INGEN PENGE for at skrive det. I kan købe eller lade værre. Det gør ingen forskel for mig. Nu er I blevet tippet om Bulgarske læbepomader med økologisk rose i.

PS: Vores barnebarn har fået en af dem. Den er vidst et hit…

2 Comments
  1. Tak.. skriver alt for sjældent, men gosh hvor er der mange nyttige tips og lækre råd og nu den med de økologiske læbepomader.. Tak <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>