Økologiske lækre håndsæber

Økologiske lækre håndsæber

Black & White i grønt

Jeg synes, at de er så pæne. At indholdet så også er i orden, gør jo ikke spor. I ved, hvor tosset jeg er med gode håndsæber. De her er ikke dyrere end andre jeg plejer at bruge, og jeg er i forvejen glad for Mádara. Jeg har fået den sorte sendt til test, og vi har selv købt den hvide. Jan er vild med den hvide, jeg er vild med den sorte. Så det kan jo ikke være mere lækkert. For så har vi bare dem begge stående på badeværelset, og det ser så sejt ud.

White

Infusion Blanc indeholder Jasmin og Mjødurt. Ren, frisk, nordisk og sensuel. Hvid Jasminblomst kombineret med blødheden af velduftende Mjødurt, pakket ind i en forførende duft af Orkide. Efterlader huden ren, blød og velduftende. 300 ml Kr 129

Jeg tænker; jasmin, SØD og sensuel

Jan tænker; frisk og mega drøj (mænd – tsk tsk)

Black

Mint Absinthe – Moisture Soap indeholder Mynte og Bitter Absint. Eksklusiv, forfriskende og grøn. Bitter Absint-urt og iskold Mynte, rundet af med grøn friskhed af Fyrretræ og Cypres. Den fyldig og fugtgivende skum efterlader huden blød og ren, imens dine sanser danser. Til ham og hende. Kr 129 for 300 ml.

Jeg tænker; lækker, drøj, delikat, frisk, fugtende og lækker

Jan tænker; for meget pebermynte…

Mádara

MADARA kommer fra Letland, hvor det er lykkedes at bevare mange uberørte og vilde steder med blomster og urter. Lotte Tisenkopfa-Iltnere er Mádara’s grundlægger.

Mádaras opfattelse af skønhed ligger gemt i motto’et: – deeper than skin. Det betyder at skønhed går dybere end det vi ser i det ydre.

Skønhed er essensen af sundhed og kærlighed til livet.

Skønhed er oprigtige følelser, et ægte smil, et venligt og kærligt forhold til mennesker og naturen. Det er femininitet og skønhed i dens dybeste betydning.

SMUKT IKKE

Jeg synes, at de er så smukke, og jeg ved bare, at I feinsmeckere også vil elske disse håndsæber. De fås bla hos udvalgte helsebutikker, i Matas og i Magasin. HUSK Mádara, når I handler ind. Deres læbepomader  (den med hamp elsker jeg) er også skønne – plus den skønneste fugtmaske

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.