Ole Henriksen nyhed PowerBright

Powerbright

OLEH!%22#

POWER|brightTM by Ole Henriksen

PowerBright har jeg sådan glædet mig til at skrive om. Jeg fik produktet allerede i forsommeren, og har brugt alle pakkerne op. Jan måtte så købe et nyt sæt til mig i lufthavnen, søde mand. Han har også prøvet dem (to gange) – og ja man kan se et resultat. Det er derfor, vi er vilde med PowerBright. Huden bliver friskere – får et sundt look. Seriøst!.

OLE HENRIKSEN POWER|brightTM hele 25%* vitamin c intensiv treatment-system er det nyeste skud på stammen i POWER│peelTM-serien (jeg har skrevet om “den blå” her), og dette nye peelingsystem er udviklet til at give RESULTAT med tre enkle trin. Indholdet af C-vitamin er højt*, og det mærkes – og ses…

Systemet udvisker “frække” solskader og neutraliserer de frie radikaler. Produkterne arbejder i harmoni med hinanden og giver trist og mat hud en strålende sund glød med nærende plantestoffer, essentielle fedtsyrer og lysnende ekstrakter. Huden får ny energi og glød efter bare én omgang.

Ligesom med “den blå” taler vi hjemmespa, forkælelse og resultat. De fine små krukker er nemme at håndtere, og Jan og jeg kan godt dele et sæt (og uden at undvære).

Tre trin til en smuk hud med glød:

1.
truth sugar glow polishing mask – eksfolierende scrub

Hovedingredienser: Sukker, honning, granatæblefrø og citrus, eksfolierer, renser og glatter huden.

Massér forsigtigt produktet ind i huden, så du eksfolierer, nærer og glatter huden, så den er optimalt forberedt på den efterfølgende behandling. Dup huden tør.

Ib-tip: Nyd processen, stille og roligt, tag nogle dybe indåndinger undervejs. Ah.

2.
radiant truth 25% vitamin c intensive treatment – lysner og giver en smuk glød

Hovedingredienser: Askorbinsyre (C-vitamin), Moringa-frø og gurkemejerod lysner og reparerer alderstegn og tegn på træthed i huden.

Massér produktet ud på ansigtet i opadgående cirkler. Vær ikke bange for at føre produktet helt op under øjnene. Lad produktet sidde i 2 minutter. Skal ikke skylles af. Her blusser huden herligt. Rødme kan opstå. Det er rart, men prikker lidt.

Ib-tip: Mærk blodgennemstrømningen. Det ruller derinde. Ah.

3.
pure truthTM melting cleanser – nærende og rensende

Hovedingredienser: C-vitaminolie, jomfrukirsebærolie og hybenolie “smelter” urenheder væk, samtidig med at huden renses og næres.

Påfør pure truth melting cleanser oven på truth vitamin C intensive treatment. Der skal ikke bruges vand. Lad produktet sidde i 15-20 minutter, og forvent, at det prikker – det er produktet, der virker. Efter 15-20 minutter fjerner du produktet med et par fugtige ansigtssvampe*/en vaskeklud.

Ib-tip: vær klar til at komme et produkt, du elsker, der gør godt for din hud, efter behandlingen. Det er en helt lise at se huden “få liv”.

Prisen er kr 545 og pakken indeholder produkter til 6 behandlinger plus 2 ansigtssvampe* Kan købes i Sephora, Matas, Salling og Magasin

IB SYS’: Forkælelse af huden i højeste potens. Det er, hvad I får ved at investere i #oleglow POWER|brightTM. Jeg hørte fra en af mine læsere i USA om produktet. Hun skrev “The best mask I have ever tried is from your country. Isn’t Ole Henriksen danish? Have you tried it?”. Jeg kunne skrive til Caroline, at jeg havde modtaget produktet til en event, og allerede var igang med den anden æske. Jeg lokkede hende til at købe halscremen også. Hun er endnu mere fan nu…

#OleGlow #SaetherBeauty #powerbright #olehenriksen

OLEH123

OleGlow

3 Comments
  1. Hejsa . Har læst om power peel og nu denne. Var lidt vild med power peel .og skulle lige til Til at købe den , da jeg så læser om den nye . Kan se at begge passer til mit behov . Men er det dobbelt konfekt ?? Eller hvordan bruger man dem hvis begge passer til ens behov ???? Mvh anita

  2. Syntes det er ærgerligt at man ikke kan få en prøve på denne. Ville rigtig gerne prøve den, men har før haft problemer med C vitamin i Ole H s produkter. Det er noget af et sats at skulle købe 6 stk. Han kunne godt have lavet en prøve på en enkelt :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>