Ole Henriksen tæt på, jeg er glad

Ole Henriksen tæt på, jeg er glad

Selvom jeg er blogger*, får jeg desværre ikke sendt Ole Henriksen produkter til mig. Det ville ellers være utrolig dejligt. Især fordi jeg elsker hele serien – nå ja og Ole…

Derfor shopper jeg Ole Henriksen i Magasin eller i Matas Frb Centret (eller i lufthavnen gennem Jan). Jeg blev så glad, da jeg i fredags opdagede at min skønne, lille og fine lokale Matas (Matas Peter Bangsvej) havde fået Ole Henriksen på hylderne. Jeg dansede faktisk en lille Ole-dans midt i butikken (seriøst). De søde Matas-piger smilede bare (de kender mig) – Fjolle var den eneste, der rullede øjne -af mig (haha) – og ja man må tage sin hund med ind i min lokale Matas. Det er en af grundene til, at jeg kommer igen og igen…

Så nu kan jeg handle Ole Henriksen lige over på den anden side af gaden. Jeg er så glad. Derfor denne lille servicemeddelelse til mine læsere, der bor tæt på mig; OLE HENRIKSEN KAN KØBES HOS MATAS PÅ PETER BANGSVEJ NU, og der er super tilbud at finde i butikken; 30 ml cremepleje-produkter til kr 195. I dag skal jeg over og købe Truth Day Cream. Jeg mangler nemlig en dagcreme – og pengene er mest til havregryn og vand…). Så det er et supergodt tilbud, og Jan kan også bruge den – total Ole-win-win.

Lov mig, at I danser en lille Ole H-dans, hver gang i spotter Ole Henriksen produkter derude i livet, for det giver bare så meget god energi, også selvom hunde ikke rigtig forstår… tihi

VOV at bryde ud i dans – VOV VOV VOV – I dare you.

Måske jeg skal vise jer dansen??? Svar I kommentarfeltet herinde og hvis der kommer mange kommentarer, lover jeg at optage både Fjolle og jeg i en Matas, når vi går ind i en, og vi møder Ole Henriksen, og jeg bryder ud i dans, og FJolle ruller øjne. It’s a promise.

*køber stadig det meste af det jeg omtaler herinde på bloggen selv

 

 

 

11 Comments
  1. Hej Ibbe. Jeg er så uendelig ked af at Oles dlige produkter ikke er at finde i Italien.. Forstår det simpelthen ikke. … Jeg mener, jeg er her jo!! 😂😂😂 og jeg har meget let ved at bryde ud i dans… 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Jeg håber så meget en dag at gå ind i Sephora her i Italien, og se de dejlige glade farvestrålende Ole Embalage produkter på hylderne. Indtil da, vil jeg glædes over at læse hans bøger, og se dig danse jajajajajajaja 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽☺️❤️🌞🐶 Knus fra Vibe i Rom.

  2. Det synes jeg du skal, danse en Ole dans…. det gør så godt bagefter 😘😘
    Måske jeg også danser, skal bare lige se hvordan…..
    Måske jeg GØR det når jeg står foran The Spa i LA??? Jep, I have an appointment over there 🙏🏻🙏🏻

  3. I love it I love it I love it 😀 Altså både Ole og dig. Jeg bliver altid i så godt humør af det du blogger. Jeg vil rigtig gerne se din dans og ikke mindst når Fjolle ruller med øjnene 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.