OMEGA3 tak, eskimo-3 til børn

Sponsoreret* (*dvs vi har fået en pakke til test)

Eskimo-3 til Kids – Omega3 vil vi have

Endelig fandt jeg en fiskeolie-ting, som vores barnebarn kan lide. En af pigerne i Matas tippede mig om den, da hun vidste, jeg har været igennem samtlige på markedet. Min svigerdatter har været så sød til at prøve samtlige, altså få vores barnebarn til at smage og synes det er fedt at tage fiskeolie. Jeg har fortalt ham historier om Omega3, hvor gode de er for hjernen de fine fiskesager…

Men det er kun denne her han vil spise nu…

Eskimo-3 Kids

Eskimo-3 Kids Gel Tabs er en velsmagende gelé tablet/pude til børn, med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Tabletten har en mild smag af appelsin og ingen smag eller lugt af fisk.
Gelé tabletterne er forsejlet i alu/alu, som sikre den bedste beskyttelse af fedtsyrerne. Dette er fikset, så de ikke oxiderer. Gele-puderne optages hurtigt og effektivt, da de er pre-emulgeret.

Indhold af omega-3 fedtsyre:
340 mg Omega-3 fedtsyrer
– heraf 254 mg DHA
– heraf 54 mg EPA

Dosering og anvendelse
1*** gelé tablet dagligt. Tabletten tygges eller sluges.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Indhold: 27 gelé tabletter.

Indhold pr. tablet:, Fiskeolie (omega 3) 340 mg, Sødemidler (xylitol, sorbitol), Vand, Geleringsmiddel (gelatine fra kalv), Aroma (jordbær, appelsin, citron), Kolin (kolinbitartrat) 21 mg, Surhedsregulerende middel (trikaliumcitrat), Antioxidant (tocopherol-rich ekstrakt, askorbylpalmitat, alfa-tokoferol), Farvestof (paprika ekstrakt), Biotin (D-biotin) 33 µg, vegetabilsk olie

Vores barnebarn har valgt

Jeg blander mig ikke i, hvad vores barnebarn lever af. Det har hans mor og far helt styr på. Jeg har bare sagt til min svigerdatter, at jeg gerne engang imellem vil købe fiskeolie-piller til ham, hvis hun vil give ham dem. De køber selv alle hans vitaminer, men jeg hjælper dem med at finde noget børnevenligt i smag og indhold.

Jeg tror på, at børns hjernes udvikles BEDRE ved tilstedeværelsen af Omega3. Det optimale ville være, at han fik al omega3 gennem kosten, men det gør han ikke altid (selvom han elsker makrelguf). Derfor er jeg glad for, at min svigerdatter vil hjælpe vores barnebarn med at huske de her hver dag…

Klogt barnebarn

Jeg ved ikke om pillerne allerede virker, men dette skriv herunder (en sms-korrespondance mellem vores svigerdatter og jeg) tyder på det hahaha …

Pris (hold øje med dem, når de er på tilbud
-evt 3 for 2’spris i Matas)

Kr 98 for 27 tabl – de kan også købes billigere HER

***ikke to dagligt, som Malthe ellers synes hahaha

**jeg er Bedste Ib

**Bedste Ib


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.